Verpleegkundige/ groepsbegeleider niveau 4, High Intensive Care , parttime en fulltime
GGZ Oost Brabant
Boekel, Noord-Brabant, Nederland
20 uur geleden

Vereisten

Daarom werk je bij GGZ Oost Brabant

Wij geloven in een herstel-ondersteunende GGZ gericht op het bieden van hoogwaardige behandeling en begeleiding aan mensen met complexe psychische en psychiatrische problemen.

Wij zijn voortdurend in ontwikkeling en op weg naar een slagvaardige marktgerichte organisatie. Het is de koers naar onze stip op de horizon : met onze zorgexperts in de hoofdrol zijn wij de netwerkspeler die gaat voor de mentaal gezondste regio in 2025!

We zoeken vooral een enthousiaste collega, die de opleiding Verpleegkunde niveau 4 of de opleiding MZ specifieke doelgroepen niveau 4 met goed gevolg heeft afgerond en die graag in een warm en dynamisch team werkt.

Je bent bereid om onregelmatige diensten te werken. Een goede klik met het team vinden we belangrijker dan ruime ervaring met (crisis)psychiatrie, dat leren we je wel als je affiniteit met de doelgroep en psychiatrie hebt.

Daar hoort ook een goed aanbod bij : FWG 45 van de CAO GGZ (min. €2.181,- en max. €3.536,- bruto per maand op fulltime basis).

Daarnaast bieden wij je ruime mogelijkheden om je verder te verdiepen en te ontwikkelen in je vakgebied

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier