Ondersteunend Medewerker Anesthesie en Recovery
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
6 dagen geleden

Functie-inhoud

Jouw werkplek bevindt zich in ons prachtige operatiekamercomplex waar je ondersteuning biedt aan de afdelingen Anesthesie, Recovery, Holding en Pijnbehandeling.

Jouw werkzaamheden zijn afwisselend : magazijn- en inkoopbevoorrading, voorraadbeheer, schoonmaken van anesthesiematerialen, opbouwen van bedden met bewakingsapparatuur, klaarmaken van anesthesiologische karren, controle op steriliteit en verloopdatum van materialen en medicijnen en logistieke ondersteuning van anesthesiemedewerkers.

Functie-eisen

Jij maakt je producten, materialen en nieuwe werkwijzen snel eigen, hebt bij voorkeur ervaring op het gebeid van voorraadbeheer en bent altijd goed gemutst! Verder ben je fysiek fit vanwege de soms zware werkzaamheden die je verricht, ben je communicatief sterk, werk je probleemoplossend en secuur.

 • Je beschikt over een MBO-niveau 3 diploma, bij voorkeur aangevuld met kennis van de medische terminologie.
 • Je bent bereid tot het volgen van vakgerichte opleidingen en cursussen.
 • We hebben een 9-urige werkdag (07.45uur tot 17.15uur, maandag tot en met vrijdag)
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Het Operatiekamercomplex

  Binnen ons prachtige Operatiekamercomplex werken wij met de meest geavanceerde hi-tech apparatuur op medisch gebied. Dit complex bevat 21 operatiekamers met onder andere vier OK's voor hartchirurgie, een kamer voor Intra Operatieve Radiotherapie, twee Hybride OK’s, de operatierobot en meerdere operatiekamers voor hoogwaardige Minimaal Invasieve Chirurgie.

  In het Catharina-Ziekenhuis vinden jaarlijks ruim 25.000 operaties plaats.

  Je maakt samen met collega’s uit je team onderdeel uit van het OK-team (+-230 collega’s). Secretaresses, verpleegkundige, anesthesiemedewerker of medisch specialist, samen werken we in een prettige sfeer, met open communicatie en zijn we respectvol naar elkaar : samen staan we sterk.

  Het Catharina Ziekenhuis

  Het Catharina Ziekenhuis is een modern, gastvrij en topklinisch opleidingsziekenhuis in de hightech stad Eindhoven. Landelijk staan we bekend om onze hooggespecialiseerde zorg bij kanker en hartziekten.

  Werken in het Catharina Ziekenhuis is boeiend, leerzaam en uitdagend. Wij bieden je een professionele werkomgeving om elke dag het beste uit jezelf te halen.

  In het Catharina Ziekenhuis werken ruim 3.500 gedreven professionals met één doel : elke dag de beste zorg -direct of indirect-

  bieden aan onze patiënten. We investeren in de ontwikkeling, opleiding en duurzame inzetbaarheid van onze mensen omdat we samen het beste voor elkaar en voor de patiënt willen.

  Met trots kunnen wij dan ook zeggen dat we als Catharina Ziekenhuis voor de 11de keer op rij verkozen zijn tot Top Employer.

  Ons aanbod

  We bieden je een jaarcontract welke bij gebleken geschiktheid gevolgd wordt door een overeenkomst voor onbepaalde tijd. De functie is volgens cao Ziekenhuizen ingeschaald in FWG35 (max € 2665,00 bruto per maand), op basis van een 36-

  urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring. Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement, extra verlofdagen of extra reiskostenvergoeding.

  De meeste regelingen leveren jou ook nog eens fiscaal voordeel op! Hiernaast bieden we jou ruimte voor vakverbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een aanstellingskeuring en een E-assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier