Visspecialist bij SmitVis (Veghel, 36 uur)
Sligro Food Group
Veghel
3 dagen geleden

Functie

Ben jij de visspecialist die perfecte visproducten kan maken voor onze klanten ?

Sligro Food Group (SFG) telt op dit moment 4.500 medewerkers, 50 vestigingen en een groeiend aantal distributiecentra in heel Nederland.

SmitVis is de versspecialist van Sligro op het gebied van verse vis en schaal-&schelpdieren. In de productielocatie van SmitVis in Veghel wordt een breed assortiment verse vis en schaal-&schelpdieren verwerkt voor de professionele klanten in de foodservice markt en de bevoorrading van onze zelfbedieningsvestigingen.

Dankzij de dagelijkse aanvoer vanuit de grote visafslagen, leveren wij 6 dagen per week duurzame vis van topkwaliteit en daar zijn we trots op.

Kijk hier voor meer informatie over SmitVis. Bij SmitVis werken ca. 40 medewerkers in Productie, Logistiek en Administratie en hebben we nu een vacature voor een ervaren

Vismedewerker

Veghel, 36 uur per week.

Bij SmitVis kennen wij drie typen productiewerk :

1. Vis bewerken :

Vooral voor horeca klanten wordt vis op verschillende manieren bewerkt. Hierbij kun je denken aan ontschubben, fileren, portioneren en op maat verpakken.

Om dit goed te kunnen doen heb je kennis van vis nodig, moet je deze kunnen bewerken en is het belangrijk dat je een sterk oog voor kwaliteit hebt.

Uiteraard kunnen we je dit leren, zolang je affiniteit hebt met vis.

2. Vis verpakken :

De bewerkte vis wordt onder leiding van een lijnoperator verpakt. Kennis van vis is hiervoor niet nodig. Wel moet je snel vele handmatige handelingen kunnen uitvoeren aan een verpakkingslijn.

3. Orderpicken :

Op de afdeling Logistiek worden de eindproducten verzameld om naar de visafdelingen van de Sligro groothandelswinkels en de bezorgklanten te vervoeren.

Om dit goed te kunnen doen heb je kennis van vis nodig, is het belangrijk dat je een sterk oog voor kwaliteit hebt en moet je nauwkeurig kunnen werken.

Als je affiniteit hebt met vis, kunnen we je de juiste kennis leren.

Al onze productiemedewerkers zorgen voor een schone en hygiënische werkplek, houden kwaliteit in de gaten en zorgen dat de afgesproken procedures wordt gevolgd.

Specifieke taken zijn verder :

 • Draagt zorg voor een juiste uitvoering van de werkzaamheden van het toegewezen aandachtsgebied Logistiek en Productie volgens de gestelde processtappen, afspraken en werkinstructies
 • Signaleert beschadigingen, onvolkomenheden en kwaliteit afwijkingen en meldt bijzonderheden aan de leidinggevende
 • Draagt zorg voor het schoonmaken, opruimen en op orde houden van de werkomgeving
 • Voert werkzaamheden uit volgens de HACCP, ARBO-veiligheids-en bedrijfsvoorschriften.
 • Draagt zorg voor de kwaliteit van de eigenwerkzaamheden en producten conform werkinstructies
 • Bedient de aan aanwezige machines op productie afdeling zelfstandig.
 • Werktijden :

  Voor deze functie dien je flexibel inzetbaar te zijn. Je komt afwisselend te werken in dag- en avonddiensten :

  Dagdienst : maandag t / m vrijdag 9 : 00-17;15

  Avonddienst : zondag t / m vrijdag 16 : 45- 1 : 00, waarbij je 1 dag(in overleg) vrij gepland wordt.

  Functie-eisen

  Mooie kans voor een vismedewerker die graag z’n vakkennis inzet

  Als je ervaring hebt in de hierboven beschreven werkzaamheden, dan zou jij weleens onze ideale nieuwe collega kunnen zijn.

  Ben je minder ervaren, maar wil je ook graag werken in dit mooie visbedrijf en de fijne kneepjes van het vak leren? Ook dan kun je reageren.

  Je hebt minimaal een afgeronde VMBO-opleiding bij voorkeur in de richting productie en / of logistiek. In de afgelopen jaren heb je op één of meerdere vergelijkbare gebieden aantoonbare werkervaring opgedaan.

  Werkervaring in de food sector en ervaring met HACCP is een must.

  Aan de slag bij de grootste visleverancier voor de horeca in Nederland

  Als marktleider in food biedt Sligro je een inspirerende werkomgeving, waar je je liefde voor vis helemaal in kwijt kunt.

  Je werkt 36 uur per week en kunt rekenen op :

 • Een marktconform salaris;
 • In eerste instantie krijg je een contract voor bepaalde tijd met de intentie dat om te zetten in een vast dienstverband.
 • 25 vakantiedagen o.b.v. een fulltime (36 uur) dienstverband;
 • Mogelijkheden om verder door te groeien en daar ook de bijbehorende kennis en competenties te ontwikkelen middels Sligro Academy, ons online learning platform;
 • En natuurlijk krijg je korting op je eigen aankopen in de vestiging.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier