Project Buyer
NTS-Group
Eindhoven
4 uur geleden

Eindhoven

AddThis Sharing ButtonsShare to FacebookFacebookFacebookShare to LinkedInLinkedInLinkedInShare to TwitterTwitterTwitterShare to E-

mailEmailE-mailShare to Meer...AddThisMeer...

Door uitbreiding van de afdeling Purchasing zijn wij op zoek naar een Project Buyer. Op deze afdeling werken zes Operational Buyers, acht Project Buyers en één Initial Buyer.

Binnen deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de teamleader Purchasing. In de functie van Project Buyer focus je op diverse projecten, waarbij je verantwoordelijk bent voor de gehele inkoopvoorbereiding en het inkopen van projectgebonden, technische materialen binnen het projectplan.

 • Als Buyer ben je binnen het offertetraject onder andere verantwoordelijk voor de selectie van leveranciers en onderhandel je over prijzen, optimale bestelgroottes en levertijden.
 • Ook is het aan jou de taak om doorlooptijden betreft het inkoopproces te verkorten en draag je zorg voor een tijdige levering.
 • Je bent verantwoordelijk voor een goede afstemming binnen het projectteam.

 • Daarnaast coördineer je het specificatieproces tussen de engineersafdeling en de leveranciers (early supplier involvement) en inventariseer je inkooprisico’s, waarbij je acties onderneemt om risico's te minimaliseren en te beheersen.
 • Tenslotte, zorg je er voor dat de noodzakelijke supplier projectdeliverables worden opgeleverd en van goede kwaliteit zijn.

  Hiermee zorg je voor een gestructureerde borging van de volume productie.

 • Uiteraard ben je ook verantwoordelijk voor de inrichting van commerciële condities in het ERP systeem en verzorg je projectrapportages en inkoopdocumentatie (prijs, kwaliteit en logistiek afspraken) ten behoeve van het projectteam en management.
 • Je bent een proactieve doorpakker die affiniteit heeft met de high tech markt.
 • Je beschikt minimaal over een HBO opleiding, liefst richting Technische Bedrijfskunde. Daarnaast is het een pré als je in het bezit bent van een NEVI diploma.
 • Wij zoeken iemand met sterke communicatieve vaardigheden en een hands-on’ mentaliteit, die uitdaging ziet in het onderhouden van contacten met klanten en leveranciers.
 • Tevens heb je ruime ervaring met het werken in ERP-systemen (Navision is een pré) en heb je uitstekende beheersing van MS Office.
 • Ten slotte heb je een uitstekende beheersing van de Engelse taal. Beheersing van de Duitse taal is een pré.
 • NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen.

  Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier