Servicedesk medewerker
Guidion
Amsterdam, NL
1 dag geleden

Wat ga je doen?

Guidion levert technische services in- en om het huis als B2B2C in de Telecom en Energie markt. Als Servicedesk medewerker zorg je voor het inplannen van de afspraken voor modem en televisie installaties of cv onderhoudsbeurten en zonnepanelen installaties bij mensen thuis en ben je het eerste aanspreekpunt voor klanten die bij ons inbellen met vragen over hun installatie afspraak.

Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor onze monteurs voor technische vragen met betrekking tot de uit te voeren installatiewerkzaamheden.

Wie ben jij?

Het liefst hang jij de hele dag aan de telefoon, je bent communicatief sterk en staat je mannetje! Je weet op alle vragen antwoord te geven en vindt het belangrijk dat elke klant perfect geholpen wordt.

Als jij je tanden ergens inzet, dan kunnen wij ervan uitgaan dat jij jouw doel bereikt. Je houdt van aanpakken en krijgt energie van iedere afspraak die je inplant! Je bent op zoek naar een bijbaan en vind het leuk om op vrijdagmiddag de week af te sluiten met je collega's.

Kortom, onze kernwaarden 'Happy To Help' en 'Share The Fun' zijn jou op het lijf geschreven!

Wat bieden wij jou?

Je komt te werken in een dynamische omgeving met veel studenten die als bijbaan bij Guidion werkzaam zijn. Er heerst een informele sfeer, waarbij veel ruimte is voor de nodige ontspanning.

Bijvoorbeeld op ons dakterras met uitzicht over heel Amsterdam, tijdens het uitlaten van onze lieve kantoorhond, onze volledig verzorgde lunch, de wekelijkse (thema)borrels en natuurlijk hét Zomer- en Winterfeest.

Guidion stimuleert bovendien jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en je krijgt dan ook volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen en wie weet groei jij wel door naar een vaste functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier