Verzorgende IG (Flex)
Liberein
Flexpool Liberein
4 dagen geleden

Liefde voor je vak, maar graag meer flexibiliteit?

In de Flexpool van Liberein werk je zelfstandig op al onze woonzorglocaties. Enige zelfstandigheid is daarbij een pré, maar je krijgt er meer vrijheid voor wat betreft roosteren en diensten voor terug.

Binnen de pool kun je zelf een keuze maken uit het aanbod open diensten. Je hebt kennis van alle soorten ouderenzorg, of het nou gaat om PG-zorg, somatiek, of om de woonzorgcomponent.

Heb je dat nog niet, maar je staat er wel voor open om het te leren? Dat kan natuurlijk ook, geen probleem! Voor onze Flexpool zijn wij op zoek naar nieuwe collega’s in de functie van Verzorgende IG , voor 3-32 uur per week.

Pak je ruimte!

Bij Liberein houden we van mensen die meedenken en initiatieven nemen om het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk te maken.

Daar krijg je alle ruimte voor! Je bent nieuwsgierig naar ieders verhaal en je zet je kennis en persoonlijkheid in om bij te dragen aan de kwaliteit van leven van de cliënt.

Naast het bieden van zorg met aandacht en het bieden van een zinvolle dag samen met je team is het verrichten van verpleegtechnische handelingen waarvoor jij bevoegd en bekwaam bent ook onderdeel van je functie.

Binnen Liberein heb je als verzorgende IG bovendien doorgroeimogelijkheden naar de functie van verpleegkundige.

Wat breng je mee?

 • Je bent in het bezit van het diploma Verzorgende IG niveau 3;
 • Je toont initiatief en creativiteit in het bedenken van oplossingen;
 • Je bent flexibel inzetbaar;
 • Je vindt het geven en ontvangen van feedback erg belangrijk, net zoals een goede sfeer en je bent een echte teamplayer.
 • Wat bieden we

  Een fijne werkomgeving met gedreven collega’s. De cultuur van Liberein is informeel en familiair, we kennen elkaar en we weten wat we aan elkaar hebben.

  De ontwikkeling van onze medewerkers vinden wij belangrijk, daarom investeren we in opleidingen en persoonlijke ontwikkeling.

  Daarvoor kun je terecht op Leerplein Liberein. Daar kun je je verdiepen in vakkennis, werken aan je persoonlijke ontwikkeling en gebruik maken van mogelijkheden om verder opgeleid te worden.

  Hierbij kun je kiezen voor klassikale scholing of voor het volgen van nieuwe en interessante e-learnings.

  En verder bieden we

 • Beloning volgens CAO VVT (FWG schaal 35) maximaal € 2.937,68 bruto per maand op basis van 36 uur. Afhankelijk van vooropleiding en werkervaring.
 • Een eindejaarsuitkering en vakantiegeld;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, fietsplan, korting op zorgverzekering en fitnessabonnement etc.;
 • Een uitstekende pensioenregeling bij PFZW.
 • Het kunnen overleggen van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is een voorwaarde voor het in dienst treden bij Liberein. Liberein draagt zorg voor de kosten.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier