Helpende (ochtenddienst)
Zorggroep Charim
Zeist
2 dagen geleden

Wie ben jij?

Als helpende bezorg jij de cliënt een fijne dag met jouw zorg en toewijding. Hoe je dat doet? Daar weet jij zelf alles van! Jij hebt plezier in het onderhouden van contacten met cliënten, familie, vrijwilligers en jouw collega’s.

Daarnaast ben je oplettend in het observeren van bewoners. Verder vragen wij :

 • een afgeronde mbo-opleiding helpende niveau 2.
 • Locatie Spathodea

  Spathodea heeft 87 appartementen voor ouderen met een zorgbehoefte. We bieden zowel verzorging als verpleging en ook echtparen zijn bij ons welkom.

  Extra trots zijn wij dat bewoners hier zo lang mogelijk kunnen blijven wonen. Bij Spathodea kent en helpt iedereen elkaar! Kijk voor meer informatie op

  Betekenisvol werk, doen we!

  Zorggroep Charim is een christelijke ouderenzorgorganisatie voor liefdevolle zorg die verder gaat. Bij Charim doe je je werk met liefde.

  Liefde voor je cliënten, voor je collega’s en voor je vak. Samen willen we de dromen, wensen en verlangens van onze cliënten realiseren.

  Lees meer over de identiteit op .

  Wordt dit een match? Wij bieden :

 • FWG (25) maximaal €2.481,30 bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek;
 • 8% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • volop keuze uit extra’s van het Charim voordeelmenu, bijvoorbeeld : extra vergoeding van reiskosten, korting op je nieuwe fiets, laptop, smartphone, smartwatch of sportabonnement;
 • de mogelijkheid om jezelf te blijven ontwikkelen via de Charim Academie en keuze uit meer dan 100 online trainingen van GoodHabitz.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier