Machinist
Het Groen Werkt
Haaren, NL
1 dag geleden

Vacatures

 • weneedbootstrap float : left !important;
 • Bij Het Groen Werkt helpen we je om je carrière in het groen zo goed mogelijk te laten groeien! Of je nu wilt beginnen als groenvoorziener, of je werkt al jaren als zelfstandig hovenier maar bent op zoek naar de volgende stap, Het Groen Werkt verbindt jou met het juiste bedrijf.

  Haaren 05-12-2019

  Heb jij een voorkeur voor dieselgeur? Ben jij een energieke, zelfstandige mbo’er en werk je graag met uiteenlopende groenvoorzieningsmachines zoals tractoren, minigraver, loader en diverse 2 assige werktuigdragers?

  Solliciteer dan op onze functie van Machinist in Haaren.

  Functieomschrijving

  Je voert, zowel zelfstandig als in teamverband, gemechaniseerde werkzaamheden uit met uiteenlopende machines voor de hovenierssector.

  Daarnaast zul je ook regelmatig werkzaam zijn in onze werkplaats waar je samen met monteurs reparaties en onderhoud aan diverse groenvoorzieningsmachines uitvoert.

  Functie eisen

  Uitgangspunten voor deze functie zijn een technische opleiding, minimaal niveau 3 landbouwmechanisatie, met gerichte applicatiecursussen, ervaring en affiniteit met groen en bediening van machines.

  Je bent in het bezit van rijbewijs BE (bij voorkeur rijbewijs C) en hebt kennis van machines en motoren. Ook beschik je over organisatorisch en werktechnisch inzicht en kun je zelfstandig en in teamverband werken.

  Het certificaat basisveiligheid VCA is een pré.

  Wij bieden :

 • Gunstige arbeidsvoorwaarden en marktconforme beloning
 • Interne en externe cursusmogelijkheden
 • Prettige werksfeer in een positief en potentieel team
 • Afwisselend werkprogramma
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier