Medewerker Zorg & Welzijn
Yakaza
Vlaardingen, NL
3 dagen geleden

Ben jij de initiatiefrijke en behulpzame medewerker Zorg & Welzijn die wij zoeken en beschik je over het nodige inlevingsvermogen?

Ben je op zoek naar een functie waar je korte diensten kunt werken?

Als medewerker Z&W bied je die ondersteuning en begeleiding die past bij de cliënten. Je ondersteunt jouw team en de revalidant waar nodig.

Je staat open voor de wensen van de revalidant en denkt mee over hoe we samen goede zorg kunnen leveren. De revalidant wordt gestimuleerd in zijn zelfstandigheid.

Hier speel jij een rol in door te motiveren en te begeleiden.We zijn op zoek naar iemand die korte diensten kan werken. Diensten hebben gemiddeld de duur van 5 uur.

Zowel ochtend- als avonddiensten. Het is van belang dat je flexibel inzetbaar bent, alle dagen van de week.

Je ondersteunt met plezier en passie onze revalidanten in hun dagelijks leven en bij hun dagelijkse zorg. Je begeleidt en stimuleert de revalidant tijdens zijn / haar revalidatietraject en draagt bij aan een therapeutisch klimaat.

Daarnaast assisteer je jouw collega’s en de behandelaren bij verpleegtechnische en / of verzorgende handelingen.

Voor deze functie beschik je over een diploma medewerker Zorg & Welzijn niveau 2 en heb je affiniteit met de doelgroep. Je vindt het heerlijk om oudere cliënten te ondersteunen bij hun dagelijkse en persoonlijke verzorging.

Ervaring met de doelgroep is een pré. Daarnaast ben je sociaal vaardig, behulpzaam, betrokken, gastvrij, klantgericht en ben geduldig aangelegd.

We vinden het belangrijk dat je aansluit bij onze kernwaarden : Dichtbij, met vertrouwen, nieuwsgierig en gedreven.

We bieden je een dienstverband voor onbepaalde tijd. Zoals gebruikelijk in de zorg werken we onregelmatig, volgens rooster.

De arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao VVT. De functie is ingeschaald in functiegroep 25 maximaal € 2.397,39 bruto per maand exclusief toeslagen bij een 36-urige werkweek.

Ook bieden we je via opleidingen de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen in je loopbaan.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier