Leidinggevend Monteur Retail
Hollander Techniek
Amersfoort, NL
4 dagen geleden

Heb jij affiniteit met techniek en wil jij je gaan ontwikkelen op het gebied van elektrotechniek en beveiligingstechniek?

Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een Leidinggevend Monteur voor onze winkels in de Retail. Heb je nog niet alle ervaring, maar ben je wel leergierig en een echte aanpakker?

Dan nodigen we je graag uit! Wil jij werken voor een van de grootste en aantoongevende opdrachtgevers binnen de retail? Kom dan ons team versterken!

We zijn een (h)echt familiebedrijf, join the family!

Werken bij Hollander Techniek voelt als thuiskomen bij familie. Voor onze ruim 500 collega’s staat plezier in het werk voorop.

Door samen te werken, oprecht naar elkaar te zijn en ondernemerschap te tonen, creëren wij technische totaaloplossingen voor onze opdrachtgevers in de retail-, industrie- en utiliteitsmarkt.

We zijn trots op het feit dat we al ruim 45 jaar innovatieve, duurzame oplossingen combineren met een uitstekende dienstverlening naar onze klanten.

Dat vind je niet alleen terug in de lange relaties met klanten, maar ook in het feit dat ons personeelsverloop relatief laag is en lange dienstverbanden meer regelmaat dan uitzondering zijn.

We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we kunnen blijven investeren in onze medewerkers. Ben jij het nieuwste lid van onze familie?

Jouw uitdaging als Leidinggevend Monteur

In de functie van Leidinggevend Monteur winkelautomatisering ben je verantwoordelijk voor het optimaal verzorgen van een nieuw- en of verbouw van winkels binnen de retail.

Vooraf inventariseer je het materiaal die je nodig hebt voor de klus en start alvast met het van tevoren assembleren van bijvoorbeeld kassasystemen, (kassa)meubels.

Daarnaast bereid je de bekabeling voor die aangesloten moet worden op locatie. Het is van belang dat je om 07 : 00 uur start bij de opdrachtgever die in heel Nederland kan zitten.

Op locatie worden de kabels gelegd en en krijg je te maken met het testen van bijvoorbeeld afrekenapparaten, computers en beveiligingsystemen.

In deze functie werk je intensief samen met ongeveer drie collega’s en zorg je er met elkaar voor dat de winkel binnen een week wordt opgeleverd.

Je komt terecht in een bouwproces, dat betekent dat je te maken krijgt met meerdere partijen op de werkvloer. Jij zorgt dan ook dat er een goede communicatie plaatsvindt onderling.

In jouw functie is het van belang dat je de planning bewaakt en meteen acteert en bijstuurt op het moment dat er een wijziging plaatsvindt.

Denk wel, de winkel gaat niet later open dan gepland. Ga jij de uitdaging met ons aan?

We gaan altijd voor de beste oplossing, wat zijn jouw kwaliteiten?

Vind jij het leuk om werkzaam te zijn door heel Nederland bij een van de grootste opdrachtgevers binnen de retail? Ben jij goed in het bewaken van planningen, sta je stevig in je schoenen en haal je energie uit het stimuleren en motiveren van je collega’s?

Dan heb jij wellicht de ideale baan gevonden en worden wij blij van jou als nieuwe medewerker! Interesse? Bel dan gerust om verdere details te bespreken.

Alvast even het volgende :

 • je hoeft geen specifieke opleiding gevolgd of afgerond te hebben, je bent vooral handig en je hebt interesse en enig inzicht in techniek;
 • het is een pré wanneer je ervaring hebt opgedaan binnen de elektro- of beveiligingstechniek;
 • je beschikt over of bent bereid een cursus VCA VOL te behalen
 • je bent een echte aanpakker en beschikbaar voor 40 uur per week.
 • Wat bieden we je als Leidinggevend Monteur?

  Allereerst een zeer collegiale en gedreven werkomgeving met veel ruimte voor opleiding, persoonlijke ontwikkeling en groei.

  We zijn financieel kerngezond en dat maakt dat we gericht kunnen en blijven investeren in een betere toekomst. We bieden je bij aanvang een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring.

  Naast de mogelijkheid op een vast dienstverband bieden wij je uitstekende arbeidsvoorwaarden. Hierbij kun je denken aan :

 • de mogelijkheid om een opleiding / cursus op het gebied van beveiligingstechniek te volgen;
 • 8% vakantiegeld
 • winstuitkering (voorwaardelijk)
 • 25 vakantiedagen
 • 13 adv-dagen
 • pensioenregeling met 53,7% werkgeversbijdrage
 • reiskostenvergoeding
 • collectieve ziektekostenverzekering
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier