Aegon zoekt Telefonische Klantadviseurs in Den Haag
YoungCapital
Den Haag, NL
5 dagen geleden
source : Officevacatures

Waar ga je werken en wat ga je doen?

Je komt in deze functie te werken op de Aegon Klantenservice (AKS) waar verschillende teams alle inkomende telefoontjes van hun particulieren klanten beantwoorden.

Jij komt te werken in het team Leven, dat zich voornamelijk bezighoudt met vermogensproducten, zoals bijvoorbeeld beleggingen, levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen.

Jij als de expert op dit gebied handelt deze telefoontjes zo goed mogelijk in 1 keer af en zorgt ervoor dat de klant tevreden ophangt.

Ben je nog geen expert op dit gebied? Geen probleem! Door middel van een 3-weekse fulltime training en het aanbieden van de WFT certificaten leren we je dit graag allemaal aan!

Waar zijn we naar op zoek?

Omdat je veel contact hebt met de klanten van Aegon is het wel heel belangrijk dat je energie krijg van het helpen van mensen.

Empathisch vermogen, communicatieve vaardigheden en oplossingsgericht denken zijn eigenschappen die jij bezit. Daarnaast zijn we op zoek naar kandidaten die initiatief durven nemen, willen meedenken over verbeteringen, deze ideeën ook durven aan te dragen en als de mogelijkheid er is ook direct willen toepassen.

Aan welke praktische eisen moet je denken?

Deze functie start op maandag 20 oktober waar je start met een 3-weekse fulltime training. Na deze training ga je volgens het rooster werken (werkdagen vallen tussen 08 : 00 en 18 : 00) en dien je minimaal 32 uur per week beschikbaar te zijn.

Voor de start dien je in het bezit te zijn van een WFT Basis (er is nog genoeg tijd om deze op tijd te behalen) en dien je binnen 3 maanden na de start ook WFT Vermogen behaald te hebben (dit doe je beide uiteraard op onze kosten).

Dit kost wat tijd en energie maar is een unieke kans om te investeren in jouw toekomst!

Functieeisen

 • Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;
 • Je hebt minimaal een jaar werkervaring opgedaan in een omgeving waarin je klantcontact hebt gehad (callcenter, horeca, retail);
 • Je bent vanaf 20 oktober 3 weken fulltime beschikbaar voor de training, daarna minimaal 32 uur per week;
 • Je bent in het bezit van een WFT Basis en WFT vermogen, óf bent bereid deze te behalen.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een unieke kans om werkervaring op te doen bij een toonaangevende werkgever binnen de financiële sector;
 • Een bruto uurloon van €12,55 per uur (mits je in het bezit bent van beide WFT's, bij 1 WFT verdien je €11,55 per uur);
 • De mogelijkheid om op onze kosten je WFT certificaten te behalen;
 • Volledige reiskosten op basis van OV.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier