Campaign Manager Digital - Samsung
Publicis Groupe
Amsterdam, North Holland, Netherlands
2 dagen geleden
Vacatureomschrijving

Campaign Manager Digital
We werken bij Publicis Groupe in multidisciplinaire teams. Zo zijn we creatiever, wendbaarder en efficiënter. Werken binnen de Publicis Groupe biedt het voordeel dat jouw talent zich in de breedte kan ontwikkelen van creatie, strategie en (digital) marketing tot technologie en media. Bij ons krijg je veel vrijheid en verantwoordelijkheid om ruime invulling te geven aan je kwaliteiten en ambities. Met jouw specifieke talenten en kwaliteiten bied je zo altijd iets extra's aan onze klanten. Voor deze functie zijn we op zoek naar een getalenteerde campagne manager die ons kan helpen magie & creativiteit voor de klant te leveren door procesmatig en secuur de digitale planning te organiseren.

Wat ga je doen?
De rol van Campaign Manager Digital binnen de Publicis Groupe staat in het hart van het klantteam. Je zorgt ervoor dat je ondersteuning biedt aan het account team, de consultants en de specialisten en speelt een belangrijke rol in het operationele proces van verschillende campagnes. In deze brede rol leer je veel over de verschillende (media)disciplines en kom je erachter waar jouw passie ligt en waar jij naar toe wilt groeien. We zijn een flexibele en open organisatie waarbinnen er veel ruimte is om je eigen groeipad te volgen en iedereen klaar staat om je hierbij te helpen.

Je kunt zeggen dat je voor een van de mooiste (internationale) merken gaat werken. En dat je dagelijks bijdraagt aan de media- en communicatiestrategie van deze merken. Binnen een ambitieus en dynamisch klantenteam zijn wij op zoek naar versterking.

Hoe ziet een werkdag eruit?
Terwijl je laptop ’s ochtends opstart pak jij een bak koffie en spreek je met je collega’s de dag door. Nu nog in Teams, straks weer op ons gezellige kantoor in Amsterdam. Wat staat er vandaag op de agenda, wat moet er gebeuren?

Na het opstarten heb je samen met het team een meeting om de belangrijke nieuwe briefings & lopende projecten door te spreken. Die impactvolle site take-over & Snapchat Lens die morgen live gaan? Voor jou geen probleem. Daarna spar je samen met de digital consultant om te zien hoe jullie een YouTube campagne voor jouw klant kunnen optimaliseren & welke nieuwe mogelijkheden eventueel nog ingezet kunnen worden.

Lunchtime! Je schuift gezellig samen met je collega’s aan in onze ruime kantine (post-Corona) op de 10e verdieping om te genieten van de gevarieerde & gezonde lunch. Na de lunch nog snel even een potje tafeltennis om een after-dinner-dip te voorkomen.

Vervolgens ben je druk bezig om input van social, programmatic en de ecommerce specialisten te verzamelen waarmee je een tussentijdse campagnerapportage maakt die je vandaag voor het einde van de dag met de klant moet delen. Aan het einde van de dag spreek je samen met de Digital Consultant of Client Lead de evaluatie meeting bij de klant door die voor morgen op de agenda staat. Jij zorgt dat de agenda klopt en checkt of alle benodigde input voor deze meeting compleet is.

Zoals je ziet: de rol van Campaign Manager Digital binnen Publicis Groupe geeft je een breed perspectief. Vanuit deze rol kun je je verder specialiseren op het gebied van bijvoorbeeld digitale marketing, e-commerce of strategie. Of je kunt doorgroeien naar een rol waarin je eigen klantverantwoordelijkheid krijgt.


Functie-eisen

Wie zoeken we?

• Je hebt een positieve en nieuwsgierige mindset en werkt graag gestructureerd – zowel zelfstandig als in nauw team verband

• Je hebt 1.5 tot 2 jaar ervaring in een rol met specifieke digitale ervaring bij een media bureau, of een soortgelijke rol bij een exploitant of brand.

• Je bent niet vreemd voor: clickrates, flow charts, materiaal bonnen, en tussen rapportages. Met jouw oog voor detail zorg je ervoor dat alles vlot verloopt.

• Tot slot; bij deze rol past in ons opzicht een MBO/HBO-denk niveau. Heb je dit niet maar denk je de functie wel aan te kunnen? Overtuig ons!Aanvullende informatie

Wat kun je van ons verwachten?

• Een team waarin jouw skills & talenten volledig benut worden, en waarin je van ervaren teamgenoten ook weer veel bij leert

• Een brede rol waarin je veel leert en veel doorgroeimogelijkheden hebt

• Diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden

• Een goed salaris met prima secundaire arbeidsvoorwaarden

• En zodra het weer mag; Een fijne gezamenlijke lunch, mogelijkheid om samen te sporten, een super gezellig kantoor & borrels in onze eigen bar op de 10e verdieping, met een prachtig uitzicht over Amsterdam

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier