CV monteur storing en onderhoud
Connect
Overijssel, Deventer
3 dagen geleden

Over jouw rol

Wil je werken bij een vooruitstrevend installatiebedrijf? Dagelijks als CV monteur aan de slag met de laatste technieken op gebied van verwarmingstoestellen?

Lees dan snel verder. Als allround servicemonteur heb je een passie voor CV-ketels en volg je de ontwikkelingen binnen je vakgebied op de voet.

Jij bent het gezicht en visitekaartje van het bedrijf en bent niet bang om de storing- of onderhoudsklus te klaren zodat de CV-

ketel weer optimaal werkt. Naast oplossingsgericht en klantgerichtheid denk je tevens mee met de klant om een adviserende rol te geven over zijn of haar CV-

ketel, zodat hij of zij weet waar hij of zij aan toe zijn in de toekomst zonder verrassingen! Zonder jouw inzet laat je de mensen in de kou....

Jobomschrijving

Als allround servicemonteur CV-ketels werk je projectmatig in een straal van circa 20 kilometer rond Deventer. Je rijdt van project naar project volgens planning om de CV-

ketels te inspecteren / onderhouden voor de particulieren markt. Uiteraard wordt er voor de juiste bedrijfskleding, servicebus en gereedschap gezorgd, zodat jij op een prettige manier je werk kan uitvoeren.

De onderhoudswerkzaamheden vastleggen en rapporteren behoort tot jouw werkzaamheden. Hiervoor is het nodig dat je met een tablet, of smartphone kunt werken.

In deze functie bent je nooit uitgeleerd dat de ontwikkelen continue doorgaan. Aanvullende cursussen en / of opleidingen worden aangeboden door dit bedrijf, zodat je de actuele kennis hebt.

1x per 5 weken draai je storingsdienst in in winterperiode. In een team van 3 personen. In de zomerperiode is dit 1x per 8 weken.

Uiteraard ontvang je hiervoor een vergoeding.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier