Ga aan de slag als klantcontactmedewerker bij een grote woningcorporatie in Rotterdam
YoungCapital
Rotterdam, NL
17 uur geleden
source : Officevacatures

Bij deze leuke Rotterdamse wooncorporatie kom je te werken op het klantcontactcentrum, waar alle klantcontacten binnen komen.

Als klantcontact medewerker draag je bij aan een goede bereikbaarheid van de wooncorporatie en een correcte, vriendelijke en vlotte afhandeling van klantvragen en -

verzoeken. Jij weet wat een ander bedoelt en snapt wat er nodig is klanten tevreden te stellen en met een glimlach achter te laten.

Klantcontact vindt niet alleen via de telefoon plaats maar ook via social media, mail, webformulieren of whatsapp. Al deze kanalen kunnen door jou bediend worden om de klant net dat ene beetje meer te bieden.

Vragen die je beantwoord zijn van klanten die bijvoorbeeld een woning zoeken, iets gerepareerd willen hebben in hun huurhuis, een vraag over de VVE hebben enzovoort.

Werkzaamheden :

 • Je behandelt binnenkomende klantvragen via de telefoon, social media, mail, webformulieren of whatsapp;
 • Je coördineert en bewaakt de voortgang van de verzoeken en koppelt de informatie terug naar de klant;
 • Je maakt actief gebruik van de kennisdatabank;
 • Je legt de klantgegevens, de gestelde vraag en het gegeven antwoord nauwkeurig vast in het daarvoor bestemde informatiesysteem (hiervoor dien jij over zeer goede computer skills te beschikken!);
 • Je verricht diverse (administratieve) werkzaamheden binnen de afdeling Klantcontacten.
 • Functieeisen

 • Minimaal hbo werk- en denkniveau ;
 • Minimaal een jaar soortgelijke werkervaring in de functie van klantcontact / callcenter medewerker;
 • Je hebt een klantgerichte en flexibele instelling;
 • Je bent deskundig en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Zowel mondeling als schriftelijk;
 • Je werkt accuraat en bent stressbestendig;
 • Je kan snel schakelen (vooral op de computer en aan de telefoon!) en kan zeer goed multitasken.
 • De opdrachtgever kent openingstijden van 08 : 30 t / m 17 : 00, elke werkdag. Er wordt van uit gegaan dat je gedurende deze hele tijden iedere week beschikbaar bent.

  Binnen deze uren zul je worden ingepland. Dit doen ze op basis van de verwachtte werkdruk en de te halen bereikbaarheid.

  Soms zul je dus meer of minder uren ingeroosterd worden. Je zult echter nooit minder dan 20 uur ingeroosterd worden, of meer dan 36 uur.

  Gemiddeld zul je zo rond de 30 uur ingepland worden. Vakantie's moeten worden doorgegeven tijdens het eerste gesprek. Zomervakantie's kunnen na augustus weer worden ingepland.

  Let op! Op dit moment is er nog geen exacte startdatum bekend. We werven op voorhand en een startdatum kan dan binnen 2 maanden zijn.

  Een Harvertest en Nederlandse taaltest zijn onderdeel van de sollicitatieprocedure. In de Harvertest worden verschillende soorten voorbeelden (van gesprekken met klanten) aangegeven die je zou kunnen tegen komen bij de werkzaamheden.

  Je luistervaardigheid, je typevaardigheid en je spelling wordt getest en er wordt gekeken wat jouw eerste reactie is op situaties die voorkomen in een callcenter (denk aan probleemanalyse, communicatie, onderbreken etc).

  Hierna volgt nog een Leervaardigheid onderdeel wat te vergelijken is met een IQ test en een persoonlijkheidstest. De Nederlandse taaltest is erg belangrijk voor de communicatie die je hebt via de mail en chat.

  De uitslagen zijn bepalend of je op gesprek mag komen.

  Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitdagende baan voor minimaal 20 en maximaal 36 uur per week, maar 40 uur beschikbaar zijn per week;
 • Salaris van €15,46 bruto per uur;
 • Reiskostenvergoeding van 0,19 ct / km;
 • Naast je salaris bouw je vakantiegeld en vakantiedagen op.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier