Adviseur Arbeid
ZorgvisieBanen
Hoorn, NL
5 dagen geleden

De afdeling HR van het Dijklander Ziekenhuis bestaat uit het Leerhuis, het Mobiliteitscentrum, HR Services, HR advies en HR Arbeid en Gezondheid.

Binnen HR Arbeid en Gezondheid zijn een viertal adviseurs werkzaam op het gebied van inzetbaarheid, arbeidsomstandigheden, fysieke belasting en casemanagement.

Wij zoeken een tweede adviseur Arbeid en Gezondheid Casemanager. Onder aansturing van de manager HR lever je een bijdrage aan het verhogen van de inzetbaarheid binnen de organisatie.

Het betreft een vacature voor 24 uur per week. Je bent werkzaam op zowel locatie Hoorn als Purmerend.

Functiebeschrijving

Binnen HR vervul je de expertrol op het gebied van verzuim en inzetbaarheid. Je adviseert leidinggevenden bij casemanagement, initieert zo nodig aanvullende expertise en stuurt proactief op een effectieve samenwerking tussen de betrokken partijen.

Je onderhoudt contacten met UWV en onze samenwerkingspartners op het gebied van bedrijfsgeneeskundige zorg, ERD ZW en ERD WIA.

Jouw doel is schadelastbeheersing én bijdragen aan de ontwikkeling van een cultuur waarin ieder regie pakt ten aanzien van (de eigen) inzetbaarheid.

Hierin trek je samen op met het management en de HR adviseurs. Je volgt ontwikkelingen in het vakgebied, signaleert kansen en vertaalt deze in (door)ontwikkeling van beleid, protocollen en instrumenten.

Je levert een organisatie brede bijdrage aan het vergroten van kennis en eigen regie op het gebied van verzuim en inzetbaarheid.

Functie-eisen

Je bent in het bezit van een afgeronde Hbo-opleiding richting HRM en een aanvullende opleiding gericht op casemanagement zoals CROV of Rccm.

Je hebt ervaring met het adviseren van leidinggevenden en het begeleiden van complexe verzuimcasuïstiek. Daarbij weet je te acteren op zowel inhoudelijk als procesniveau.

Bovenal ben je gedreven en beschik je over het enthousiasme en de overtuigingskracht waarmee je anderen in beweging brengt.

Arbeidsvoorwaarden

 • Wij bieden een uitdagende werkomgeving binnen in ons ziekenhuis, een omgeving die volop in ontwikkeling is en waar veel ruimte is voor persoonlijke groei.
 • De standplaats voor deze vacature is zowel Hoorn als Purmerend
 • Het salaris is overeenkomstig functiegroep FWG 60 (minimaal € 3.225 en maximaal € 4.682,00 bruto per maand op fulltime basis).
 • De Cao-Ziekenhuizen is van toepassing, onderdeel hiervan is de eindejaarsuitkering, vakantiegeld en een goede pensioenregeling bij PFZW.

 • Wij vinden het belangrijk dat jij als Dijklander de gelegenheid krijgt om te werken aan jouw eigen ontwikkeling. Daarom krijg je toegang tot de Goodhabitz e-learning.
 • Meer dan 100 online trainingen gericht op persoonlijke ontwikkeling.

 • Daarnaast vinden wij een balans tussen inspanning en ontspanning belangrijk. Wij faciliteren dit door een actieve personeelsvereniging, maar bieden ook een bedrijfsreglement waarbij met voordeel bijvoorbeeld een fiets kan worden aangeschaft of een fitnessabonnement.
 • Daarnaast kun je via CultuurWerkt' met korting gebruik maken van diverse kunst- en cultuuractiviteiten.

 • Het betreft een aanstelling voor 24 uur per week voor de duur van 1 jaar. Wij gaan uit van een langdurige samenwerking en geven je dus uitzicht op een vast contract.
 • Meer informatie

  Solliciteer direct online. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Mario Verlaat (manager HR), of Saskia Graanboom (adviseur Arbeid en Gezondheid), .

  Graag ontvangen wij jouw sollicitatie vóór 16 januari a.s.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier