BESTURINGSTECHNICUS (E-MONTEUR) - ENCI Rotterdam
CBR
Rotterdam, Nederland
5 dagen geleden

Wij zijn op zoek naar een

Besturingstechnicus (e-monteur)

Rotterdam

ENCI behoort tot HeidelbergCementGroup, wereldwijd topspeler op gebied van aggregaten, cement en ready mixed concrete met ruim 3000 locaties verdeeld over zon 56 landen.

De productielocaties van ENCI in Rotterdam en IJmuiden zijn ondergebracht in de organisatorische eenheid Bedrijven West.

De ondersteunende afdelingen Controlling, Human Resources als ook de management assistent, werken voor beide locaties.

De afdeling

De afdeling Technische Dienst is verantwoordelijk voor het beheer en het technisch functioneren van de installaties op de locaties.

De Technische Dienst in Rotterdam bestaat uit 9 personen verdeeld over de disciplines Maintenance Control Centre, Werkvoorbereiding, Magazijn en Uitvoering.

Binnen het team van de Uitvoering zijn zowel de W- als de E-kant vertegenwoordigd met in totaal een 4-tal medewerkers.

Functie omschrijving

In deze functie zorg je, samen met je collegas, dat de installaties elektrotechnisch en op gebied van instrumentatie optimaal draaien.

De belangrijkste taken zijn :

 • Uitvoeren van alle voorkomende elektrotechnische werkzaamheden op het gebied van onderhoud, maar ook bij evt uitbreiding of nieuwbouw;
 • Verhelpen van storingen, stellen van diagnoses aan de hand van informatie van collegas zowel bij Productie of de Technische Dienst;
 • Aansturen van firmapersoneel bij projecten of wanneer er werk wordt uitbesteed;
 • Meedraaien in consignatie (bereikbaarheidsdiensten);
 • Daarbij dienen alle veiligheidsregels goed in acht te worden genomen en wordt de Lototo procedure, werkvergunning en taak-risico analyse goed uitgevoerd.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier