Werkvoorbereider werktuigbouwkunde grote projecten Rotterdam
Heijmans
Rotterdam, NL
5 dagen geleden

Allereerst verdiep je je zoveel mogelijk in een werktuigbouwkundig ontwerp. Heb je alle nodige informatie boven tafel? Dan ga je aan de slag met het maken van een voorbereidingsplanning.

Welke materialen moet je eerst inkopen? Wat mogen die kosten? En welke mensen zijn hiervoor nodig? Verder houd je je hoofdzakelijk bezig met het inkopen en verschaffen van informatie.

Ook ben je nauw betrokken bij de planning en het juiste verloop in de uitvoering. Je onderhoudt contact met leveranciers, vraagt offertes op die je vervolgens boordeelt en zorgt dat materiaal op tijd aanwezig is.

Vaak ben je te vinden op de bouwlocatie. Hier werk je nauw samen met onder meer de projectleider, engineer, hoofduitvoerder en de leidinggevend monteur.

Je berekent of er meer- of minderwerk is, ziet erop toe dat de werkzaamheden volgens planning verlopen en checkt tussentijds ook of het financiële plaatje nog klopt.

Je werkt op de meest uitdagende locaties van Nederland, denk aan universiteiten, grote commerciële kantoren, theaters en rechtszalen.

Hier installeert jouw team onder meer klimaatinstallaties als luchtbehandelingskasten, cv-installaties en waterinstallaties als riolering en een hemelwaterinstallatie.

Omdat er op deze plekken veel mensen over de vloer komen, is een goede planning meer dan belangrijk.

Je bent een belangrijke schakel tussen engineers, projectmanagement en je collega’s in de uitvoering en krijgt daarom veel verantwoordelijkheid.

Je werkt met de nieuwste programma’s zoals BIM en Revit. Wat jouw werk het allerleukste maakt? Geen dag is hetzelfde. En nog beter : als het project eenmaal af is, kun jij toch maar mooi zeggen dat je meegewerkt hebt aan een miljoenenproject.

Zoals jouw ervaren collega’s dat hebben met Tivoli Vredenburg : hier hebben duizenden mensen nu al jaren dagelijks plezier van.

Nieuwsgierig naar je toekomstige collega’s?

Laat jij je niet snel van de wijs brengen en ben je meester in het maken van lijstjes? Dan is de vacature voor werkvoorbereider werktuigbouw iets voor jou.

Bij Heijmans maak jij de perfecte planning voor miljoenenprojecten.

Wat je van ons mag verwachten

 • Een jaarcontract, met de bedoeling je aan het einde van dat jaar een vast contract aan te bieden.
 • Een prettige werksfeer : als collega’s staan we altijd voor elkaar klaar en komen we regelmatig samen om onze successen te vieren.
 • Een warm welkom : je krijgt letterlijk een Heijmans-welkomstpakket. Tijdens twee introductiedagen maak je uitgebreid kennis met ons bedrijf, daarna volg je drie maanden een inwerktraject.
 • Jouw persoonlijke buddy wijst je de weg en beantwoordt je vragen.

 • Veel groeimogelijkheden, onder meer via onze eigen Heijmans Academie en via praktijkgerichte trainingen, gegeven door je eigen professionele collega’s.
 • Goede balans tussen werk en privé : we sturen je op tijd naar huis en houden het aantal overuren in de gaten.
 • Een smartphone, tegen een kleine meerprijs zelfs de allernieuwste.
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de cao metaal.
 • Dit ben jij

  Jouw verantwoordelijkheidsgevoel is groot. Als gedisciplineerde collega zorg je dat alles klopt : de planning, de cijfers, de materialen en de juiste mensen.

  Jij bent vastberaden en communicatief sterk. Zijn er problemen? Dan heb jij dat snel door en hang je al aan de telefoon om het op te lossen.

  Jij bent een sociale teamplayer, want bouwen doe je samen. Verder heb je :

 • Minimaal een mbo 4-diploma werktuigbouwkunde of vergelijkbaar niveau.
 • Eventueel aanvullend MIT / HIT en of TVVL.
 • Bij voorkeur kennis van Revit en BIM. Heb je hier nog geen ervaring mee? Geen probleem. Je collega’s helpen je met deze programma’s en je kunt (interne) trainingen volgen.
 • Kennis van werktuigbouwkundige installaties.
 • Een rijbewijs B.
 • Jouw team

  Samen met zo’n 250 collega’s werk je voor team grote projecten en utiliteit, met name in de Randstad. Hier pakken jij en je bouw-

  en installatiecollega’s de meest uiteenlopende projecten op. Zo kan het zijn dat je aan de slag gaat voor ons megaproject Hart van Zuid, of werk je mee aan het 80 meter hoge kantoor van de European Medicines Agency.

  Maar ook Ahoy en de openbare bibliotheek van Rotterdam rekenen op ons. Samen met een hecht team van Heijmans-collega’s werk je op een vaste locatie.

  Hoelang je hier werkt is afhankelijk van het project. Het kan gaan om twee jaar, maar ook om enkele maanden. En het is ook goed mogelijk dat je vier dagen werkt op locatie A en één dag op locatie B.

  Loopt een project ten einde? Dan vinden we samen een nieuwe opdracht die bij jou past.

  Je werkt in deze functie op een van onze projectlocaties met name binnen de Randstad. Actuele projecten zijn de , en in Rotterdam.

  Werken bij Heijmans

  Bij Heijmans hebben we aandacht voor vakmanschap en staat veiligheid voorop. We zijn groot, maar toch ook klein. En goed in wat we doen.

  Van advies, ontwerp en realisatie tot onderhoud en beheer. Wat we bedenken, kunnen we ook maken. Daar zijn we dan ook trots op.

  Onze kracht? Samenwerken, naar elkaar blijven luisteren en altijd gaan voor het beste resultaat. Als collega’s stimuleren we elkaar om iedere dag beter te worden.

  De vrijheid om mee te denken en met plezier naar je werk gaan vinden wij belangrijk. Net als jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor het werk dat je doet.

  Wil je jezelf verder ontwikkelen? Jij bent de regisseur van je eigen loopbaan.

  Reageer direct

  Interesse? Upload je cv dan via onderstaande button. Wij streven ernaar om binnen 48 uur te reageren. Nodigen we je uit en hebben we na het gesprek vertrouwen in elkaar?

  Dan zetten we snel vervolgstappen. De procedure van sollicitatie tot contract duurt bij ons maximaal 15 dagen. Wanneer je een account aanmaakt, kun je je sollicitatie online volgen.

  Heb je nog vragen over de functie? Neem dan contact op met Niels Luyt via 06 21 28 71 38.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier