Gedreven Persoonlijk Begeleider,
Reinaerde
Utrecht, NL
6 dagen geleden

Hoe je als Persoonlijk Begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Tijdens de dienst ondersteun je de bewoners in de verzorging en ADL en biedt je een luisterend oor en oprecht advies.

Je voert individuele gesprekken en werkt gemaakte afspraken uit in het ondersteuningsplan. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal! Je werkt nauw samen met je collega's en samen draag je zorg voor een prettige leefomgeving voor alle bewoners.

Waar houd je je onder meer mee bezig?

Tijdens je diensten biedt je de dagelijkse zorg en begeleiding aan de bewoners. Je draagt een eigen caseload, schrijft de individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering.

Binnen het team heb je een sturende rol, je neemt de verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en de ondersteunt je collega's hierin.

Thuis bij Reinaerde de Musicallaan

Locatie de Musicallaan in Utrecht is een woonlocatie voor volwassen cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De leeftijd van de cliënten ligt tussen de 30 en 75 jaar.

Er wonen 24 bewoners op de Musicallaan. De ondersteuning die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en kan liggen op het gebied van ADL, in het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.

b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd. Naast NAH is er in sommige gevallen ook sprake van bijkomende problematiek zoals psychiatrie en verslaving.

Op de locatie is 24 uur per dag begeleiding aanwezig. 's Nachts wordt er met een slaapdienst gewerkt. Je werkt met 15 collega's samen in een, zelfstandig, taakvolwassen maar ook ontwikkelend team.

Wil je meer informatie over locatie de Musicallaan klik dan hier. Voor wat NAH betekend in het leven en als proffesional kijk dan dit filmpje

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn.

Zo kun je in elk geval rekenen op :

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2.993,- bruto per maand (op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8.33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Jouw talent als Persoonlijk Begeleider

  Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet.

  Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn :

 • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Ervaring met de doelgroep (NAH) is een pré, ervaring als persoonlijk begeleider een must
 • Kennis en / of ervaring met verslaving en psychiatrie
 • Je kan professioneel omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag en het onderscheid maken tussen je eigen normen en waarden en die van de cliënt
 • Je signaleert knelpunten en bent proactief in het vinden van oplossingen
 • Je bent bereid om te werken in een onregelmatig dienstenpatroon
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier