Werkvoorbereider nieuwbouw
Eminent
Kampen, NL
1 dag geleden
source : Bouwvacatures

Wegens toename van projecten is onze opdrachtgever in omgeving Emmeloord / Kampen op zoek naar versterking op de werkvoorbereiding.

Deze aannemer heeft haar focus voornamelijk op nieuwbouwprojecten van woningen. Met jouw enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie weet jij in een korte periode deze functie je eigen te maken.

Je dient zowel zelfstandig als in teamverband te kunnen werken. De aannemer probeert in deze functie zoveel mogelijk vrijheid en zelfstandigheid te stoppen.

Zo ben je vrij om naar de bouwplaats te gaan om te kijken of alles nog gaat zoals jij hebt voorbereidt, waar nodig breng je aanpassingen aan.

In zelfsturende teams krijg je de ruimte om jouw verantwoordelijkheidsgevoel te laten zien. Uiteraard ga jij je bezighouden met het maken van planningen en het uittrekken van hoeveelheden op basis van tekeningen en bestek.

 • Jij vraagt offertes op bij leveranciers, controleert en vergelijkt deze en vervolgens bestel jij het materiaal. Er schuilt een goede inkoper in jou;
 • jij weet voor de juiste prijs kwaliteit verhouding materiaal in te kopen. Verder heb je contact met onderaannemers en zorgt dat zij beschikken over alle benodigde informatie.

  Samen met de uitvoering en projectleiding woon je zo nu en dan bouwvergaderingen bij. Hier is ook zeker ruimte voor jouw eigen inbreng en advisering over bouwmethodes dan wel materiaalkeuze of planning.

  Kortom : een afwisselende werkvoorbereidingsfunctie waarbij je binnen en buiten acteert.

  Interesse? Neem contact op met Mariëlle Blom, 06 - 18 73 33 65, m.blom eminentgroep.nl

  Functieeisen

 • Afgeronde opleiding mbo of hbo bouwkunde;
 • Woonachtig in de omgeving van Emmeloord / Kampen;
 • Enkele jaren ervaring in soortgelijke functie;
 • Technisch inzicht, communicatief vaardig en organisatorisch vermogen;
 • Een gezonde dosis humor.
 • Bedrijfsomschrijving

  Deze regionale aannemer is van origine een echt familiebedrijf. De familiecultuur is ook nog zeker voelbaar. Iedereen kent elkaar en samen met elkaar worden projecten naar een hoge niveau getild.

  Door de jaren heen heeft deze aannemer zich ontwikkeld door middel van het toepassen van technologische aspecten. Medewerkers staan hoog in het vaandel en er is ruimte voor doorgroeimogelijkheden.

  De afdeling werkvoorbereiding bestaat uit 3 andere collega’s. De gehele organisatie telt zo’n 60 medewerkers. Flexibiliteit en transparantie zijn kernwaarden die deze aannemer typeren.

  In overleg is veel mogelijk en voor iedere medewerker geldt een andere aanpak. Er wordt van medewerkers wel eens gevraagd om langer door te werken om een deadline te halen.

  Daar tegenover ben je vrij om op een andere dag eerder naar huis te gaan. Door deze wisselwerking ontstaat er een gezonde werksfeer en is de medewerkerstevredenheid hoog.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Een uitstekend salaris met goede secundaire voorwaarden;
 • Grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden;
 • Uitzicht op een vast contract bij de opdrachtgever.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier