Junior Accountmanagers Docuflow in Amsterdam
SalesToppers
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

We zijn op zoek naar meerdere Junior Accountmanagers Docuflow in de Randstad. Ben jij die hunter die zich in elke klant vastbijt en pas tevreden is als de deal gesloten is?

Wil jij ook werken bij een snel groeiende Docuflow aanbieder, die een compleet pakket van innovatieve Docuflow Solutions en Software Solutions aanbiedt?

Dan is dit een unieke kans.

De Functie :

Als Junior Accountmanager Docuflow beheer en benader je onze MKB klanten. Je overtuigt je klanten en je weet de behoeften van klanten te vertalen in concrete oplossingen.

Je bent verantwoordelijk voor het genereren van omzet door middel van New Business bij prospects. Je beheert jouw klanten- en prospectbestand door regelmatig contact te onderhouden met jouw klanten over nieuwe ontwikkelingen.

Je inventariseert documentstromen en onderzoekt de mogelijkheden om de succesvolle concepten te implementeren bij bedrijven en instellingen.

De ideale kandidaat :

Ben jij die New Business Hunter die Junior Accountmanager Docuflow met MBO / HBO werk- en denkniveau! Beschik je over minstens één jaar werkervaring in de B2B Sales.

Ben je een ondernemer met een drive die in staat is gedisciplineerd en planmatig te werken. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen, communiceert vanuit persoonlijke visie en weet door middel van advies meerwaarde te brengen aan onze klanten.

Dan zijn we op zoek naar jou!

Wat bieden wij onze Junior Accountmanager Docuflow :

Een uitdagende en afwisselende sales job bij een succesvolle onderneming. Een prima salaris met uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een goede bonus- en provisieregeling, The Sky is the limit.

Naast lease auto naar eigen keuze, laptop en smartphone zorgen wij voor goede professionele ondersteuning die een bijdrage levert aan je persoonlijke groei en ontwikkeling bij een organisatie die enorm aan het groeien is.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier