Allround Metaalbewerker
TechniciNu
Doetinchem, NL
4 dagen geleden

Bedrijfsprofiel

Voor een organisatie in de metaalindustrie in de omgeveing van Doetinchem zijn wij op zoek naar een allround metaalbewerker.

De organisatie produceerd serie aantallen, maar maakt ook klantgespecificeerde artikelen.

Functie omschrijving

In de functie metaalbewerker vervorm en bewerk je metaal handmatig en machinaal. Daarbij gebruik je technieken als verspaning, zagen, boren en snijbranden.

Je bent verantwoordelijk voor het goed in- en afstellen van de machines en daarnaast verricht je ook (preventief) onderhoudswerkzaamheden.

Als metaalbewerker werk je bij een bedrijf in de metaalproductenindustrie (machinebouw, constructie of plaatwerk). De werkzaamheden vinden voornamelijk plaats in een werkplaats of fabriek, maar soms ook op locatie.

Wat vragen wij?

 • Ervaring met verspaning, inclusief programmeren
 • Ervaring met draaien / frezen, snijden, afbramen, boren, tappen etc.
 • Je bent fulltime beschikbaar
 • Je bent woonachtig in de omgeving van Doetinchem
 • Je bent in het bezit van eigen vervoer
 • Beheersing van de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Wat bieden wij

  Voor de functie van allround metaalbewerker bieden wij samen met onze opdrachtgever een veelzijdige functie. Daarbij hoort uiteraard een uitstekend salaris.

  Heb je interesse? Stuur dan je CV naar info technicinu.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Ron Vos op nummer 06-38765840

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier