Bovenloopkraanmachinist/Heftruckchauffeur (m/v)
Koers Oost Uitzendbureau
Vorden
1 dag geleden

Vacature omschrijving

Bovenloopkraanmachinist / Heftruckchauffeur fulltime omgeving van Vorden

Onze opdrachtgever is werkzaam in de bouw en is op zoek naar versterking. Wil jij een combinatie maken tussen werkzaamheden op de bovenloopkraan en de heftruck? Dan zoeken wij jou!

Deze functie biedt afwisseling in de werkzaamheden en je werkt zowel op de heftruck als op de kraan. Je werkt nauw samen met de chauffeurs en communiceert over de vertrek-

en aankomsttijden. Voordat de chauffeurs de weg op gaan zorg je dat de wagens geladen zijn met behulp van de bovenloopkraan (tot ton).

Verder voer je werkzaamheden uit op de heftruck en komt er fysiek werk bij kijken. Denk hierbij aan het aanhaken van haken.

Jij weet uit ervaring dat het werk zijn risico’s kent en gaat dan ook verantwoordelijk te werk met oog voor je collega’s.

Voordat je aan de slag gaat controleer je de installatie, de veiligheid van de bovenloopkraan / heftruck, het gewicht van de lading en de kraanfuncties.

Waar nodig voer je kleine onderhoudswerkzaamheden uit.Je komt te werken in een collegiaal en hecht team, dat samen de schouders eronder zet.

Het gaat om een fulltime baan voor langere periode met uitzicht op een vast dienstverband. Hierbinnen wordt veel vrijheid geboden en je kunt zelfstandig de werkzaamheden uitvoeren.

Herken jij jezelf in het bovenstaande en wil je het team gaan versterken? Bel direct - of mail jouw CV naar : sabine koersoostpersoneel.

nl. Je kunt ook via deze pagina solliciteren.

Functie-eisen

 • Werkervaring als bovenloopkraanmachinist en heftruckchauffeur
 • VCA-certificaat is een pre
 • In bezit van rijbewijs B / E
 • Woonachtig in de omgeving van Vorden
 • Geldig heftruckcertificaat
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier