Hoofd inkoper
Metaalkanjers
Dordrecht, NL
5 dagen geleden

Wat is je uitdaging als Hoofd inkoper ?

In deze functie word je inkoop van alle voorkomende producten en materialen voor verwerking in onze fabriek.

Wat wordt je geboden?

Een aangename werkomgeving en een leuke werksfeer in de dynamische wereld van de scheepvaart. We bieden een goed salaris en een eindejaarsuitkering.

Het werk is afwisselend en biedt veel uitdaging. We geven persoonlijke begeleiding en hebben goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Kortom; een mooie baan in een innovatief, degelijk en solide familiebedrijf!

Wat breng je mee als Hoofd inkoper ?

Flexibiliteit en snel kunnen schakelen zijn een pré. Het komt dagelijks voor dat er ongepland producten ingekocht moeten worden voor reparatiewerkzaamheden.

Dit maakt het werk erg gevarieerd. Je bent commercieel aangelegd en onderhandelt graag om producten voor de beste prijs in te kopen.

Ook werk uitbesteden aan derden en hiervoor de contacten leggen hoort bij je functie. Je werkt samen met een collega inkoper.

Je hebt een technische achtergrond en bij voorkeur ervaring in de scheepsbouw.

Waar ga je werken?

Continuïteit en het onderhouden van langdurige zakenrelaties in goede harmonie, staat centraal in alles wat wij doen. Als familiebedrijf, in aanloop naar de vierde generatie, streven wij ernaar om het bedrijf langdurig voort te zetten over generaties heen.

Dit geeft rust en houvast voor klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Heb je interesse? Reageer dan via de sollicitatiebutton of stuur je cv naar . Voor vragen over het bedrijf en de functie kun je terecht bij Herman Merks op 06 18 25 89 01 , ook buiten kantooruren

Hoofd inkoper

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier