Tendermanager Wegen
bouwhuysch
Utrecht, Utrecht
22 minuuten geleden
source : Gwwjobs.nl

Functie inhoud : Als tendermanager coördineer en (bege)leid je de RAW, EMVI en UAV-GC aanbestedingen en ben je eindverantwoordelijk voor de winnende inschrijvingen.

Jouw werk bestaat uit het effectief en efficiënt organiseren van een tender. Dit betekent het vinden van de optimale balans tussen capaciteit (mensen en middelen) en het doen van een succesvolle inschrijving.

Hierbij bepaal jij de strategie, jij verbindt de specialismen, motiveert het team en zorgt voor de compleetheid van de aanbieding.

En, last but not least bespreek je tijdens dit gehele proces de tenderstrategie en doelstellingen met het team, stel je het tenderplan op en bewaak je de tenderplanning en het budget.

 • Functie eisen : - Coachend leiderschap en beschikt over een winnaarsmentaliteit; - Energieke persoonlijkheid; - Empatisch vermogen om passende en onderscheidende oplossingen te bieden;
 • Ervaring met intensieve EMVI-aanbestedingstrajecten, UAV-gc; - Kennis en ervaring met PPS-contractstructuren is een pre;
 • 10 jaar aantoonbaar relevante werkervaring waaronder 5 jaar in projectmatig leidinggeven.Geboden wordt : - Bovengemiddeld salaris;
 • Reiskosten vergoeding, lease auto in overleg mogelijk; - Investering in jouw persoonlijke groei en ontwikkeling; - Goede pensioenregeling;
 • Opleidingsmogelijkheden; - Deelname aan collectieve verzekering; - Bevlogen team; - Prettige werksfeer; - Betaald vaderschapsverlof Over het bedrijf : Onze opdrachtgever is een landelijk opererend en een zeer innovatief wegenbouw bedrijf in Nederland.
 • bouwhuysch werkt al jaren hecht samen met onze opdrachtgever om de samenstelling van hun (projecten) organisaties te vervullen.

  Door slimmer te bouwen kunnen zij zowel groot- als kleinschalige projecten van centrale en lokale overheden, maar ook van bedrijven en particuliere opdrachtgevers voorziet men van riolering, asfalt en (beton) wegen.

  Het DNA staat voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige oplossingen waarbij veiligheid op nummer 1 staat. De prestigieuze projecten worden gerealiseerd met eigen materieel en middelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier