Monteur beveiligingstechniek
MBV Techniek B.V.
Schiphol Rijk
3 uur geleden
source : Techniekwerkt

Als monteur ga je diverse inbraak- en brandmeldinstallaties en camerasystemen installeren.

Jouw rol

Als monteur ga je diverse inbraak- en brandmeldinstallaties en camerasystemen installeren. Vanwege de drukte binnen het bedrijf is het noodzakelijk dat je (in korte tijd) zelfstandig deze werkzaamheden uit kan voeren.

De projecten zitten door heel Nederland en daarom krijg je bij start werkzaamheden ook een bus van de zaak. Soms zijn de opdrachten ook in het buitenland.

Denk aan België, Frankrijk en Spanje. Als je het leuk vindt om af en toe in het buitenland te werken dan is dit dus mogelijk.

Wil je dit niet en alleen in Nederland werken dan kan dat uiteraard ook.

Er wordt vooral gewerkt met de volgende merken : Honeywell Galaxy, Honeywell Notifier, TEF, Axis, Hikvision en Jablotron.

Het is gewenst dat je met minimaal 1, maar het liefst met meerdere, van deze merken kan werken. Onze opdrachtgever is wel bereid om cursussen aan te bieden voor de merken welke je nog niet kent.

Je installeert de diverse systemen bij zowel particuliere als zakelijke klanten.

Wie we zoeken

 • Afgeronde opleiding binnen elektrotechniek (is een pre)
 • MBV opleiding (Monteur Beveiligingsinstallaties)
 • Installatiedeskundige brandmeldinstallatie
 • Beschikking over VCA B of VCA Vol
 • Wat we bieden

  Het betreft een fulltime baan met uitzicht op vast dienstverband onder prima marktconforme arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een hecht team waar innovaties een grote uitdaging vormen in je dagelijkse werkzaamheden.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier