Medewerker Wonen en Welzijn
Groenhuysen
Roosendaal, NL
2 dagen geleden

De functieomschrijving

Jij vindt het welzijn van senioren belangrijk. Met ons wil jij activiteiten en daarmee het welzijn van onze bewoners verder vormgeven om voor hen een fijne woonomgeving, een thuis, te creëren.

Als Medewerker Wonen en Welzijn heb je een dubbele functie : zorgtaken wissel je af met dagbestedingsactiviteiten. Hierbij ligt de focus op het samen doen’ met collega’s en bewoners.

Samen ondersteun je de ouderen in het dagelijks leven in de breedste zin van het woord zodat zorg en welzijn een totaalplaatje wordt.

De wensen van de bewoner gelden hierin als uitgangspunt.

Tijdens je dienst ben je aanwezig op de woongroep en hou je toezicht in de huiskamer. Zo bereid je bijvoorbeeld samen met de bewoners de maaltijden en assisteer je hierbij.

Ook ondersteun jij je collega's met ADL zorgtaken. Daarnaast hou je je bezig met persoonlijke activiteiten, alles gericht om er gewoon te zijn voor de bewoners.

Met een vernieuwende creatieve blik initieer jij out of the box ideeën voor de invulling van diverse activiteiten. Daarbij betrek jij het team, vrijwilligers, mantelzorgers en onze bewoners.

Met enthousiasme en gedrevenheid weet jij het welzijnsaspect en bijbehorende activiteiten binnen de locatie een stevige plek te geven.

Waar ga je werken?

Het Zellebergenkwartier in Oudenbosch bestaat uit drie afdelingen : De Zellebergen, De Brug én Oostkwartier. In totaal beschikt Het Zellebergenkwartier over 227 appartementen, diverse gemeenschappelijke ruimten en een buitenterrein met een grote siertuin en aparte belevingstuin.

De Zellebergen bestaat uit 117 appartementen in 6 torens voor bewoners met een hoofdzakelijk somatische zorgvraag die zelfstandig kunnen wonen (volgens het thuiszorgconcept).

De zorg is wisselend van lichte zorg naar zwaardere zorg.

De Brug is onze nieuwste locatie. Deze bestaat uit 47 appartementen verdeeld over 4 niet gesloten etages met groepswonen.

Drie etages zijn bestemd voor bewoners met een lichte vorm van PG in een vroeg stadium, één etage is voor bewoners met een somatische zorgvraag.

Oostkwartier biedt een (gesloten) thuis voor 54 bewoners met dementie, verdeeld over twee afdelingen - Korenaar en Papaver - die met elkaar nauw samenwerken.

Het mooie van het werken bij Het Zellebergenkwartier is dat er locatie overkoepelend gewerkt wordt. Daardoor heb je uitdaging en afwisseling in je werk.

Je komt terecht in een team dat bestaat uit collega’s in de zorg, de huishouding en de behandeldiensten.

Jouw bagage

Nieuwsgierig naar de vacature Medewerker Wonen en Welzijn?

 • Jij bent degene die zich het allerliefst inzet op gebied van wonen en welzijn voor ouderen.
 • Je hebt een diploma richting MMZ, SPW of SPH of social work
 • Daarnaast heb jij ervaring met ADL zorgtaken
 • Nog belangrijker vinden wij dat je ervaring hebt met werken op woongroepen.
 • Wat bieden we?

  Als je met ons op reis gaat

 • Op deze locatie gaan zorg en welzijn hand in hand samen.
 • Een combinatiefunctie met zorgtaken en dagbestedingsactiviteiten
 • Je krijgt van ons veel vrijheid en regelruimte om samen met het team en de bewoner de dag te bepalen en daarmee invulling te geven aan je eigen functie.
 • Je werkt afwisselend dag-, avond- en weekenddiensten. Bij het opstellen van jouw rooster houden we zoveel mogelijk rekening met jouw wensen en voorkeuren.
 • Heb je een vaste vrije dag? Geen punt!

  Arbeidsvoorwaarden en salaris

  Afspraken worden goed vastgelegd

 • De functie van Medewerker Dagbesteding is ingeschaald volgens de CAO VVT, FWG 35. Het bruto maandsalaris bedraagt, afhankelijk van opleiding en ervaring, maximaal € 2.
 • 845,21 bij een volledige werkweek van 36 uur.

 • En het aantal contracturen? 24 uur per week.
 • Groenhuysen biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier