CHAUFFEUR KOELTRANSPORT Vaassen
Logistic Force Eindhoven
Vaassen, NL
5 dagen geleden

CHAUFFEUR KOELTRANSPORT

Locatie : Vaassen / Opleidingsniveau : lbo,mbo

Files? Sneeuw? Jij houdt je hoofd koel. Maar je lading koeler.

Dat je naar een vacature Chauffeur Koeltransport op zaterdag zoekt, zegt iets over jou. Namelijk dat je niet snel in paniek bent, want rijden met gekoelde vracht, is een extra verantwoordelijkheid.

Zeker als je wilt dat de boel’ knispervers bij de klant aankomt. En dat wil je, want anders zou je geen koeltrailer besturen.

Die gedrevenheid beloont Logistic Force graag. Met een fair salaris. Met persoonlijke aandacht. En met opleidingskansen.

Klinkt cool? Solliciteer!

Als koeltransport Chauffeur...

Heb je altijd een VIP aan boord, namelijk je lading. En een VIP lading verdient een VIP behandeling. Want wat vers je vrachtwagen ingaat, moet er van jou ook vers weer uitkomen.

En dus check je regelmatig of de temperatuur goed is. Vooral natuurlijk als het buiten bloedheet is. Of wanneer je langer onderweg bent dan je hoopte.

De beloning voor al jouw goede zorgen : tevreden klanten die boter-verse producten ontvangen. Met een glimlach.

 • Chauffeur geisoleerd.jpg
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier