Productmanager
Sensire
Varsseveld
4 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als productmanager ben je een sleutelspeler bij Sensire, je draagt zorg voor een optimale werking van relevante digitale diensten of producten en voert regie in het beheer van een onderscheidend portfolio van digitale diensten en producten.

Je vervult een kritische rol tussen de gebruikers van een dienst (onze zorgprofessionals en klanten) en de ontwikkelaars die er aan werken.

Je brengt hierbij een gedegen visie in op de te ontwikkelen producten en

diensten, als input voor de strategische roadmap. Het monitoren van brede maatschappelijke ontwikkelingen en trends en signaleren van kansen op het gebied van digitale zorgdiensten zijn hier ook een onderdeel van.

Jij beheert en levert een stabiel, betrouwbaar, optimaal werkend en relevant pakket aan diensten voor onze zorgprofessionals en klanten en zorgt voor de balans tussen continue verbetering, functionaliteit, stabiliteit, beschikbaarheid, beveiliging en kosten.

Dit doe je door :

 • te zorgen voor en goede ondersteuning in uitrol, ingebruikname (supportwerkzaamheden) en daarbij behorend voorraadbeheer;
 • optimalisatie kansen te blijven monitoren (vanuit procesmatig, technologisch, financieel, partners / leveranciers perspectief);
 • de optimale klantbeleving te borgen : wordt zowel de zorgprofessional als de klant op de juiste manier ontzorgd en gefaciliteerd?;
 • onderhouden van contact met de leveranciers van de zorgdiensten rondom gezamenlijke doorontwikkelingen;
 • de juiste werking van het verdienmodel te monitoren (inzicht in kosten en baten).
 • Naast het beheren en optimaliseren van digitale producten en diensten ben je ook actief betrokken bij het ontwikkeltraject hiervan.

  Als product manager werk je in (verschillende) multidisciplinaire teams, als projectmanager overtuig, enthousiasmeer en informeer je het projectteam over het proces en doelstelling.

  Wat vragen wij van jou?

  Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstartende, resultaatgerichte collega die stevig in zijn of haar schoenen staat.

  Met kennis van en minimaal 3 jaar ervaring op het gebied van het beheren van een product- en dienstenportfolio weet je nieuwe en bestaande diensten in de organisatie in te bedden en te optimaliseren.

  Je bent in staat deze diensten vanuit verschillende perspectieven te bekijken en optimaliseren, zodat de optimale klantbeleving geborgd blijft.

  De praktische zaken :

 • Je hebt een afgeronde bachelor of masteropleiding bij voorkeur in de richting bedrijfskunde of heao;
 • Ruime ervaring met digitalisering en technologie;
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden;
 • Kennis van of affiniteit met de zorgsector is een pré.
 • Zo zorgen wij voor jouw werkgeluk

  De functie product manager is nieuw binnen Sensire en de zorgsector. Als onderdeel van het team innovatie en digitalisering krijg je alle kansen en mogelijkheden om deze functie in de praktijk vorm en inhoud te geven.

  Ons werkgebied beslaat de Achterhoek en Liemers, dat is dan ook meteen jouw werkgebied. Thuiswerken, op kantoor of 1 van onze locaties?

  Het behoort allemaal tot de mogelijkheden! In eerste instantie bieden een je een contract van een jaar voor 36 uur per week, met de mogelijkheid tot verlenging.

  Over jouw salaris gaan we graag met je in gesprek. Als professional bij Sensire val je onder de cao VVT, naast je maandsalaris en vakantiegeld ontvang je ook ieder jaar een 13de maand van 8,33%.

  Heb je nog vragen voordat je gaat solliciteren? Neem dan contact op met Leonie Roozendaal, manager Innovatie en Digitalisering, via telefoonnummer 06-18782619.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier