Telefoniste Customer Service Center (Amsterdam-Duivendrecht, Dealergroep Stern)
Stern
Amsterdam
18 uur geleden

Voor onze centrale afdeling Customer Service Center in Amsterdam-Duivendrecht zoeken wij telefonistes die minimaal 24 uur per week beschikbaar zijn.

Ga jij voor een optimale klantbeleving, werkt je enthousiasme aanstekelijk en zal jouw hartelijkheid niet snel vergeten worden? Reageer dan snel!

Je bent altijd in beweging

Jij bent iemand die het leuk vindt om klanten telefonisch te woord te staan. De telefoon opnemen is voor jou niets nieuws en je helpt mensen maar al te graag met hun vragen! Stress?

Dat komt bij jou in je woordenboek niet voor.

Als telefoniste ben je een belangrijk aanspreekpunt voor de klant. Je handelt de binnenkomende telefoongesprekken af voor alle dealervestigingen van Stern.

Jij zorgt ervoor dat de klant aan de juiste collega gekoppeld wordt. Als jij daar het juiste gevoel voor hebt en over de juiste kwalificaties beschikt, dan drinken we graag een kop koffie met jou om kennis te maken.

Herken jij jezelf hierin en zoek jij een ambitieuze uitdaging met toekomstmogelijkheden bij een informeel autobedrijf waar jouw mening er ook echt toe doet?

Dan zien wij jou reactie graag tegemoet!

Groei met ons mee

Stern groeit en dat realiseren wij door maatwerk aan onze uiteenlopende klanten te leveren en goed voor onze medewerkers te zorgen.

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving.

Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een groeiende en ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende praktijkgerichte opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

 • Woonachtig in een straal van max. 30 km. van Amsterdam Zuidoost / Amsterdam-Duivendrecht;
 • Reist graag met het openbaar vervoer (parkeren met eigen auto is niet mogelijk);
 • Heeft MBO denk- en werkniveau en is minimaal 24 uur per week beschikbaar;
 • Heeft ervaring met het werken op een customer service center;
 • Heeft een duidelijke en accentloze telefoon stem en goede communicatieve vaardigheden;
 • Beschikt over een flexibele instelling en is een doorzetter;
 • Is een echte teamplayer, maar kan ook uitstekend zelfstandig werken;
 • Ervaring binnen de automotive is niet vereist. Wel is het uiteraard van belang om feeling te hebben met auto’s;
 • Doorgroei naar andere functies is mogelijk (zoals online sales of werkplaats planning)
 • Op ons Customer Service Center is werken met flexibele werktijden mogelijk, ook 's avonds en op zaterdag staan wij klaar voor onze klanten.

  Stern. Altijd in beweging

  Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

  750 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt met Dealergroep Stern zeventien toonaangevende automerken en het netwerk van Stern telt 75 vestigingen met een nagenoeg landelijke dekking.

  Naast de dealerbedrijven biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

  Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

  Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier