Tekenaar / Werkvoorbereider
LMH Engineering
Hoorn, NL
4 dagen geleden
source : Techniekvacaturebank

Tekenaar / Werkvoorbereider

Wat ga je doen?

In jouw multidisciplinaire rol als zowel tekenaar als werkvoorbereider ben jij dicht betrokken bij lopende projecten. Een opdracht is door jouw collega's "verkocht of binnengehaald" en moet nu gerealiseerd worden.

Dit is waar jij instapt! Allereerst door bij jouw collega's / de klant technisch na te gaan of hetgeen dat wordt verkocht ook realiseerbaar is! Zo ja?

Maak jij de benodigde ontwerpen. Dit kunnen simpele schetsen of een volledige (detail)tekening zijn. Tevens bereid jij alles voor zodat het eindproduct / project geproduceerd kan en gemonteerd wordt.

Denk hierbij aan het maken van stuklijsten, schakelen met de afdeling inkoop (of soms het zelf doen van kleine aankopen), het schakelen met de productieafdeling en het inplannen van werk.

Omdat je in een klein team werkt, is jouw dag vrij in te delen en ben je voor een groot deel eigen baas van je tijd! Wat ze van jou verwachten is een gevoel voor verantwoordelijkheid en iemand die problemen aanpakt en oplost, niet uit de weg gaat!

Wat wordt jou geboden?

 • Een goed salaris dat in verhouding staat met jouw ervaring!
 • Een 40-urige werkweek die voorbij vliegt- waarbij tijd wordt gemaakt voor een borreltje
 • Goed pensioen, 25+ vakantiedagen en tijd-voor-tijd regeling
 • Nauwe samenwerking met een hecht en klein team aan collega's
 • Wat wordt er van jou verwacht?

 • Afgeronde opleiding in technische richting (WTB, Elektro, Technische Bedrijfskunde of vergelijkbaar)
 • Affiniteit met productietechnieken (in de voedingsmiddelen branche) / kennis van staal & metaal is een pré
 • 3D CAD ervaring
 • Beheersing van Nederlandse + Engelse taal
 • Waar ga je werken?

  Omdat je met een hecht team moet samenwerken, is het belangrijk om een idee te hebben waar je terecht komt in deze functie.

  De organisatie is in Nederland en Europa best gerenommeerd, maar behoudt ondanks dit haar gezellige en kleine karakter. Met maar een handvol medewerkers in Nederland zijn ze dat niet! Vanuit het "hoge noorden" in Nederland voeren zij bij klanten in Nederland, Duitsland & Afrika allerlei uiteenlopende projecten uit.

  Vrijwel alles wordt in-house gedaan. Sommigen onderdelen worden ingekocht / direct bij klant geleverd maar de totaaloplossing komt vanuit hier.

  Dit betreft ontwerp (3D), inkoop, productie-planning, assemblage etc. Wordt jij de nieuwe spin-in-het-web? Om alle facetten met elkaar te verbinden en samen te werken om projecten te stroomlijnen.

  Over het algemeen jij redelijk zelfstandig en vanuit een pro-actieve houding, anderzijds willen wij tijd / moeite en geld in jou investeren om je de komende jaren te ontwikkelen! Voor deze rol behoef jij een lange-termijn-visie.

  Flexibiliteit is geen probleem binnen dit bedrijf. Wel is het allerbelangrijkste aan het einde van de dag dat een klant goed geholpen is.

  Hiervoor draag jij in deze rol zeker verantwoordelijkheid.

  Meer informatie of direct solliciteren?

  Klik op de knop "solliciteer op deze vacature" om direct te solliciteren.

  Voor meer informatie over deze vacature en andere mogelijkheden kun je contact met ons opnemen via +31 20 757 0000 of tessa.

  beijlevelt lmhengineering.com.

  Ben je zelf (momenteel) niet geïnteresseerd maar ken je dé persoon voor deze vacature? Share de vacature en uiteraard zullen wij jou hiervoor op gepaste manier belonen.

  Arbeidsvoorwaarden

  €3200 - €3800 per maand

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier