Lead Engineer Waterinstallaties in Rotterdam
Continu
Rotterdam, Netherlands
1 dag geleden
source : OnlyEngineerJobs

Functieomschrijving Als Engineer bij onze opdrachtgever werk je aan het ontwerp van drinkwaterinstallaties, afvalwaterzuiveringen, industrie waterprojecten en transportsystemen in Nederland, maar ook daarbuiten.

Je bent binnen je discipline verantwoordelijk voor de vertaling van een technologisch ontwerp naar een goed werkende installatie.

Naast het inzetten van je inhoudelijke expertise stel je de benodigde activiteiten vast, organiseer je deze werkzaamheden binnen en buiten het team (constructief, omgeving, hydraulisch, BIM, modeleren, etc.

en stuur je dit ook aan en verzorg je de afstemming met de andere disciplines binnen het project (technologie, werktuigbouw en elektrotechniek).

Dit alles om samen met het team én met de klant te komen tot een optimaal integraal ontwerp. Houd jij van samenwerken binnen een multidisciplinair projectteam en ben je flexibel, nieuwsgierig, leergierig en klantgericht?

Dan ben jij degene die wij zoeken voor deze functie. Functie eisen Ben je nog altijd enthousiast? Lees dan snel verder of je in aanmerking komt voor de functie.

Mocht je niet aan alle punten voldoen, dan ontvang ik alsnog graag je CV. Je hebt minimaal een HBO-opleiding Civiele techniek, Bouwkunde of vergelijkbaar Je hebt ruim 5 jaar ervaring met het ontwerpproces op het gebied van installaties, zoals afvalwater, drinkwater, industriewater of vergelijkbaar Mee kunnen denken op zowel conceptueel niveau als het niveau van een definitief ontwerp en bestek Ervaring met het opstellen van een projectplanning, kostenramingen en uitvoeringscontracten (bestekken, Stabu is pré) Kennis en ervaring met BIM is een pré, inclusief begrippen als BEP, BIM-protocol, ILS en LOD Kennis van de ontwerpsoftwarepakketten (Revit, Navisworks, e.

d.) en visualisatie (VR, AR, e.d.) is een pré Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels Arbeidsvoorwaarden Continu is een technisch intermediair en bemiddelt in vaste banen.

Deze vacature wordt behandeld vanuit de Continu vestiging in Moerdijk, maar is uiteindelijk voor de opdrachtgever die gelokaliseerd is in regio Rotterdam.

Deze vacature betreft een baan voor een fulltime dienstverband en je zal starten met een jaarcontract, waarbij het de bedoeling is dat je de vaste kern van het bedrijf komt versterken in een vast dienstverband.

Het salaris is bespreekbaar en hangt volledig af van je achtergrond en werkervaring.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier