Teamleider Mechanical Engineering
Koninklijke Gazelle
Dieren, NL
3 dagen geleden

Wat ga je doen

Als Teamleider Mechanical Engineering geef je leiding aan een team van 16 mechanical engineers en maak je deel uit van de afdeling Innovatie.

Jouw team houdt zich bezig met het mechanisch ontwerp en goede werking van onze producten, waarbij we een pragmatische aanpak hanteren om tot slimme oplossingen te komen.

Jij draagt daarbij eindverantwoording voor de ontwikkeling van nieuwe fietsonderdelen en -producten, en verbeteringen aan bestaande producten.

Jij hebt de kennis en ervaring om de output kritisch te beoordelen en bent eerste aanspreekpunt bij technische uitdagingen, escalaties of verandertrajecten.

Aandacht voor design, kwaliteit, veiligheid en innovatie zijn sleutelwoorden.

We werken in een teamgeest waarin we het belangrijk vinden om samen succesvol te zijn. In overleg met je team bepaal je de koers en werkt met hen aan het continu verbeteren van het proces om tot een vrijgegeven ontwerp te komen.

Je bent kritisch en coacht je team in de aanpak van complexe ontwerpopgave. Daarnaast werk je samen met verschillende ontwikkelpartners, toeleveranciers en zusterbedrijven in zowel binnen- als buitenland.

Binnen deze functie rapporteer je aan de Manager Innovatie. Trust to act is één van onze kernwaarden, je krijgt veel verantwoordelijkheid en vrijheid om je rol in te vullen.

Dit doen we in een hybride werkomgeving waarin we een goede balans gevonden hebben tussen aanwezigheid op locatie en thuiswerken.

Je belangrijkste taken zijn :

 • Het leiden en coachen van een team zelfstandige mechanical engineers. Je bent een sparringpartner en mentor voor je teamleden, je faciliteert je team zodat zij in staat zijn om succesvol te zijn, en coacht hen op persoonlijke vaardigheden.
 • Managen van resources van ontwikkelprojecten en de competenties van de mechanical engineering afdeling.
 • Verantwoordelijk voor het beheer van het patent portfolio en werkt tezamen met meerdere disciplines aan kwaliteitsverbeteringen.
 • Wat vragen we van jou

  Voor deze uitdagende rol zoeken wij een manager met ruime ervaring in productontwikkeling van duurzame goederen, waarbij je uitvoerige leidinggevende ervaring hebt opgedaan.

  Je beschikt over een master degree in mechanical engineering.

  Je wordt blij om kwalitatief mooie en duurzame producten te realiseren tezamen met een team.

  Wat bieden wij

  Een veelzijdige functie binnen een hecht team en een internationaal groeiende onderneming waarin je veel kunt leren. Het unieke van Gazelle is dat alle functies onder één dak zitten, van innovatie tot productie.

  Je krijgt met alle aspecten van de bedrijfsvoering te maken.

  Daarnaast bieden wij :

 • Een marktconform salaris
 • Uitstekende (secundaire) arbeidsvoorwaarden
 • Korting op eigen producten van Gazelle
 • Ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden
 • Een hybride werkomgeving
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier