Docent wiskunde (1e graads) in Amsterdam
School at Sea
Amsterdam, Netherlands
2 dagen geleden
source : Meesterbaan

Elk jaar zijn er vacatures voor het docententeam aan boord van ons schip. Het docententeam bestaat uit vier eerstegraads bevoegde vakdocenten en de, eveneens eerstegraads bevoegde, onderwijscoördinator.

Dit kleine team moet de leerlingen gedurende zes maanden bij alle vakken ondersteunen.

Wat betekent werken aan boord?

Als School at Sea-docent ben je in de eerste plaats expert in je eigen vak. Leerlingen werken zelfstandig aan hun schoolwerk en komen bij jou met vragen.

Doordat het team klein is, is affiniteit met aanverwante vakgebieden een pré, zodat leerlingen bij zo veel mogelijk vakken geholpen kunnen worden.

Daarnaast ben je ook de studiebegeleider van een klein groepje leerlingen. Je houdt de voortgang van hun schoolwerk in de gaten en maakt / bespreekt hun planningen.

Verder wordt je ingezet als begeleider van expedities en praktische opdrachten op de verschillende bestemmingen en hou je de persoonlijke ontwikkeling van de leerlingen in het oog.

Het team als geheel bestaat uit docenten en nautische bemanning. Binnen het team is er een meer hiërarchische structuur dan je op school gewend bent.

De kapitein draagt de eindverantwoordelijkheid voor het schip en de opvarenden. Hij of zij overlegt met de eerste stuurman en de onderwijscoördinator en neemt vervolgens indien nodig een beslissing over lopende zaken.

Daar is vervolgens geen verdere discussie over mogelijk.

Wat betekent leven aan boord?

De ruimte aan boord van het schip is beperkt en je deelt deze met ruim veertig anderen. Gedurende de dag werk en leef je in de gemeenschappelijke ruimtes met je leerlingen en je collega’s, van wie één ook je hutgenoot is.

Maaltijden worden op vaste tijden geserveerd en de keukendienst bepaalt wat de pot schaft. Kortom : je werk en je privéleven lopen zes maanden lang in elkaar over en je geeft een aanzienlijk deel van je privacy en autonomie op.

Anderzijds zie je de oceaan aan je voorbij glijden als je in de zon op het dek zit met de frisse zeewind in je gezicht. Misschien sta je ’s nachts buiten onder een stralende sterrenhemel, terwijl dolfijnen sporen nalaten in de lichtgevende algen naast het schip.

Tegen een achtergrond van wuivende palmbomen neem je tijdens je middagpauze een duik in het azuurblauwe water van de baai van het Caraïbische eiland waar het schip voor anker ligt

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier