Stage Communicatie
Landal GreenParks
Kantoor Den Haag, Den Haag
2 dagen geleden

Stage Communicatie

Ik vind het heel prettig om voor Landal te werken, omdat er in heel de organisatie een heel informele sfeer hangt. En dat terwijl we een internationale organisatie zijn."

Over de functie

Op zoek naar een toffe HBO communicatiestage vanaf september 2022 ? Ben je een enthousiaste student(e), wil je graag leren in de praktijk en zoek je een uitdagende stageplaats?

Dan zit je bij Landal GreenParks op de goede plek! Bij Landal GreenParks werk je met jonge, dynamische mensen en krijg je goede begeleiding.

Samen met de content specialisten ga jij zorgen voor de creatie van diverse (online) communicatie uitingen voor de diverse merken van Landal GreenParks.

Tijdens deze brede communicatiestage kom je in aanraking met de vele facetten van het communicatie vak. Je ondersteunt de specialisten, genereert content voor online acties en voor diverse kanalen.

Stage lopen bij Landal is ook

Bekijk hier onze extra arbeidsvoorwaarden

Dit ga je doen

 • Teksten schrijven, verzamelen, controleren en redigeren en beeldselecties maken;
 • Actueel houden van onze ruim 30 verschillende websites & de 2 apps;
 • Voorbereiden van Landal-brede en specifieke parkcampagnes;
 • Helpen bij het doorvoeren van nieuwe verbeteringen op onze websites en apps.
 • Meer info over Kantoor Den Haag

  Dit ben jij

  De ideale stagiair voor deze Communicatiestage is een zelfstandige, proactieve HBO student (bij voorkeur Commerciële Economie, Journalistiek, Vrijetijdsmanagement, Communicatie of Toerisme).

  Je kent je eigen verantwoordelijkheden, bent creatief en weet van aanpakken. Je bent nauwkeurig, taalvaardig (goede beheersing Nederlandse en Engelse taal) , hebt gevoel voor beeld en tekst en ervaring met Microsoft Office.

  Dit bieden wij

  Hoe leuk dat je van vakantie je vak wilt maken! Om jouw stage zo goed mogelijk van start te laten gaan, hebben we onze belangrijkste arbeidsvoorwaarden vast voor jou op een rij gezet :

 • Een stagevergoeding van € 350,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, die maandelijks op jouw rekening wordt gestort*.
 • Voor elke maand die je stage loopt bouw je een vakantiedag op*
 • We gaan er vanuit dat je in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct. Indien je niet in het bezit bent van een OV-studentenreisproduct of deze niet geldig is gedurende de te werken dagen, dan worden volledige OV-reiskosten door Landal vergoed.
 • Reis je in deze situatie met de auto, dan ontvang je in overleg met je manager een tegemoetkoming in reiskosten conform de reiskostentabel.

 • Goede begeleiding door een gediplomeerd praktijkbegeleider
 • Ruimte om 1 dag in de week aan een eventuele opdracht te werken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier