Technisch Projectmanager (utiliteit)
Sodexo
Amsterdam, North Holland, Netherlands
2 dagen geleden
source : Linkedin

Sodexo staat voor Quality of Life!

Dit betekent dat we elke dag een stap meer doen dan de verwachte services. Dit doen we om mensen het beste uit zichzelf te laten halen zodat zij kunnen uitblinken.

Doordat je positief bent en je doelen steeds bijstelt via onder meer continue feedback en je overtuiging dat je een situatie steeds verder kunt verbeteren, zijn je resultaten vandaag beter dan gisteren.

Voor onze klantlocatie in Amsterdam zoeken wij een Projectmanager.

Als Manager Projecten maak je onderdeel uit van de afdeling Projects Benelux en ben jij verantwoordelijk voor de definitie, inrichting, uitvoering en oplevering van projecten bij een van onze nationale en internationale opdrachtgevers.

De multidisciplinaire projecten worden uitgevoerd conform de projectmanagementstructuur van de klant en de project- en opdrachtgeverafspraken, met als doel binnen de voorwaarden van kwaliteit, tijd, budget, projectdoelstellingen en geprognosticeerde rendement van het project voor Sodexo te realiseren.

Je overziet de gehele dienstverlening van Sodexo bij de klant, je signaleert project risico’s en weet de organisatie mee te nemen in oplossingen voor deze risico’s.

Je stuurt meerdere projectteams aan die diverse technische en facilitaire projecten uitvoeren in kantoren, laboratoria en cleanrooms.

Daarnaast ben je bij de operatie betrokken en voer je zelf ook een aantal projecten te leiden. Jij bent de verbindende schakel tussen de klant en de projectteams en zorgt dat de aansprekende projecten met succes gerealiseerd worden.

Je bent eindverantwoordelijk voor het portfolio aan projecten en stuurt circa 10 tot 15 gemotiveerde collega’s aan. Dit zijn Projectleiders, een Project Management Officer, een Space Planner en een Space Manager.

Indirect stuur je een HSSE supervisors, engineers, werkvoorbereiders en verhuizers aan. Tevens bouw je aan je netwerk van leveranciers en adviseurs om de projecten tot een succes te maken.

Je hebt aandacht voor de samenwerking bij de klant tussen de verschillende diensten, zoals beheer en onderhoud. Heel belangrijk daarbij is de aandacht voor de mens, de ontwikkeling van de medewerkers en de interactie onderling en met de klant.

De projectteams werken volgens een project management proces en jij zorgt ervoor dat de dit proces evolueert.

Je ontwikkelt het jaarplan voor de regio en zorgt dat budgetten en (haalbare) doelen in lijn zijn met de strategie van de klant.

Wie ben jij?

Veiligheid is je tweede natuur. Je bent gewend om in een dynamische omgeving te werken waarbij een zeer sterke focus aanwezig is op veiligheid en bedrijfszekerheid.

Voor de Projectleiders, de Project Management Officer, de Space Planner en Space Manager ben jji de sparringpartner. Je spreekt hen regelmatig, stuurt hen aan en helpt ze zich te ontwikkelen en te groeien in hun functie.

Je werkt graag samen met het team en stimuleert ze om het beste uit zichzelf te halen. Het coachen van de mensen vind je vanzelfsprekend en kijkt naar de duurzame inzetbaarheid van de teamleden.

Je vindt het geen probleem mensen aan te spreken op hun houding en gedrag. Tegelijkertijd ben je in staat eerlijke feedback te geven die jullie vooruit helpt.

Je bent communicatief sterk. Je bent bekend met projectmanagement processen en bent in staat een goede klantrelatie op te bouwen en te onderhouden.

Je bent in staat je netwerk te onderhouden.

Wat biedt Sodexo?

Een mooie kans om een belangrijke bijdrage te leveren aan een organisatie in ontwikkeling in een dynamische tijd en omgeving binnen Nederland.

De gelegenheid om je kennis en ervaring in te zetten om een divers projectenportfolio aan te sturen en verder te ontwikkelen.

Je onderhoudt de contacten met projectteamleden die projecten uitvoeren, het opstarten en afronden van de projecten zijn daarin belangrijke contactmomenten.

Daarnaast zet je je in om, samen met de klant en de projectteams, te werken volgens één uniforme project management aanpak.

Het PMO ondersteunt de projectorganisatie in de volle breedte op administratief en organisatorisch vlak.

Je bent verantwoordelijk voor de strategische positionering van projecten. Je rapporteert rechtstreeks aan de Head of Projects.

Als lid van het Management Team op het account werk je met elkaar aan de doorontwikkeling van het account op strategisch en personeel vlak.

Je speelt een belangrijke rol bij de voorbereiding en realisatie van project overstijgende activiteiten en de interactie vanuit jouw positie met andere organisatieonderdelen, zoals de afdeling beheer en onderhoud.

Als Projectmanager ontwikkel je het account door op gebied van servicegerichtheid en betrokkenheid bij de projectteamleden die de projecten uitvoeren.

De ontwikkeling van projectmanagement doe je in afstemming en in nauwe samenwerking met de andere afdelingen en met de centrale organisatie.

Je bent bij voorkeur een sterke netwerker en zoekt zelf actief de verbinding met de andere organisatieonderdelen, de klant en externe partijen.

Als leidinggevende heb je oog voor je medewerkers, stimuleer je de talentontwikkeling binnen de afdeling en zorg je voor een inspirerende en motiverende werksfeer.

Wat heb je nodig?

 • Je hebt een afgeronde opleiding op Hbo / Wo-niveau, bijvoorbeeld of HTS / TU, daarnaast heb je ruime affiniteit met techniek (Werktuigbouwkunde en / of Elektrotechniek, Gassen);
 • Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring in een soortgelijke functie en je hebt ruime ervaring met facilitaire en / of industriële dienstverlening en de daaraan verbonden methoden en systemen voor projectmanagement (bijv. Prince2);
 • Je bent in staat grootschalige en complexe vakoverschrijdende projecten te managen en hierbij junior en medior collega’s te begeleiden;
 • Je bent in bezit van VCA-VOL;
 • Je werkt klantgericht met een duidelijke focus op relatiemanagement, daarnaast heb je een sterk ontwikkeld organisatiebewustzijn en -sensitiviteit;
 • Je bent goed in staat samen te werken, je kan goed plannen en organiseren en hebt een sterk probleemoplossend vermogen;
 • Je hebt een goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal, in zowel woord als geschrift.
 • Wat bieden wij?

  Naast een professionele organisatie en leuke collega's bieden wij natuurlijk ook een aantrekkelijk arbeidvoorwaardenpakket.

 • Contract voor 40 uur
 • Salaris voor de functie is conform CAO Sodexo ligt tussen € 3340,- en € 7410,- bruto per maand. Afhankelijk van ervaring en niveau
 • Een mobiele telefoon
 • 26 vakantiedagen
 • 12 adv-dagen
 • Een collectieve zorgverzekering
 • Diverse trainingen omdat persoonlijke ontwikkeling één van de speerpunten is van onze organisatie
 • Vragen?

  Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jorn Trousselot, Technical Recruitment Adviseur via (06) 50 00 50 38

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier