Railverkeerskundige
Sweco NL
Zwolle, Netherlands
6 dagen geleden

Functieomschrijving

Voor ons nieuwe team Railstudies ben ik op zoek naar een ervaren Railverkeerskundige. Ik zoek iemand die ervaring heeft met het opstellen en bij voorkeur ook collationeren van RVTO’s en zelfstandig dergelijke projecten kan uitvoeren.

Ik wil samen met jou steeds meer en grotere projecten uitvoeren. Wil jij je kennis en ervaring inzetten voor mooie projecten bij Sweco?

Wil jij junioren opleiden en coachen en werken aan het toetsen en collationeren van FIS’en en RVTO’s? Neem dan contact met mij op.

Han de Kreij Teammanager Railstudies

Bij Sweco werken we aan de uitbreiding en verbetering van de Europese railinfrastructuur. Vervoer per trein groeit sterk en is een goed duurzaam alternatief voor de dichtslibbende wegen.

Uitbreiding en aanpassing van het Europese spoorwegennet en de stations is dus hard nodig. Sweco adviseert, ontwerpt en begeleidt nieuwbouw en aanpassing van railinfrastructuur in binnen- en buitenland.

Denk aan projecten zoals verbetering en uitbreiding van de sporen bij de Zuidas in Amsterdam Zuid, een verdiepte ligging tussen Den Bosch en Vught en een 2e tramlijn door Bergen (Noorwegen).

Je houdt je als adviseur railverkeerstechniek bezig met het (mede) ontwikkelen en implementeren van oplossingen voor integrale vraagstukken.

Je bent betrokken bij grote (multidisciplinaire) of kleine projecten en levert je bijdrage op het ontwikkelen van het vakgebied railverkeerstechniek.

Daarnaast houdt jij je bezig met het Functioneel Integraal Systeemontwerp (FIS), railverkeerstechnisch ontwerp (RVTO) en het collationeren van railverkeerstechnische ontwerpen.

Je werkt samen met ontwerpers en adviseurs van andere disciplines aan een integrale aanpak van projecten en bent in veel gevallen de schakel met de klant.

Wij zoeken

 • Je hebt een afgeronde relevante opleiding op minimaal hbo-niveau aangevuld met ruime ervaring in het vakgebied;
 • Je hebt minimaal 8 jaar ervaring in een soortgelijke functie en bent bij voorkeur in bezit van het KKT1 certificaat;
 • Je hebt aantoonbare resultaten bereikt in het uitvoeren van planstudies en / of het opstellen FIS-rapportages en railverkeerstechnische ontwerpen (RVTO);
 • Je bent innovatief en ondernemend, hebt een helikopterview, en sterk klant- en resultaatgericht. Daarnaast krijg je energie van het werken in projecten met collega’s en opdrachtgevers.
 • Geïnteresseerd?

  Dan ontvangen wij graag reactie middels de sollicitatiebutton op deze pagina. Neem voor inhoudelijke vragen over deze functie contact op met Han de Kreij, Teammanager Railstudies, +31 6 238 915 16, e-mail : Han.

  dekreij sweco.nl. Voor informatie over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met Nicole van Boxtel, Interim Corporate Recruiter, telefoon +31 6 20 95 51 99 of via e-mail : nicole.vanboxtel sweco.nl.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier