CNC Draaier
NTS-Group
Hengelo
2 dagen geleden

Wat neem je mee

 • MBO werk- en denkniveau
 • Ervaring in de rol van CNC Draaier
 • Een aanpakker en iemand die houdt van een schone werkplek
 • Ervaren in het hanteren van werktekeningen en in programmeren
 • Wat bieden wij

  NTS biedt de mogelijkheid om te werken binnen een succesvol en dynamisch bedrijf met een leidinggevende positie in de markt en een zeer aansprekende projectenportefeuille.

  Onze organisatie wordt gekenmerkt door een informele en collegiale sfeer, waarin er oog en oor is voor elk individu. Drive, ondernemerschap, resultaatgerichtheid en het leuk vinden om de beste te zijn, dragen wij uit in alles wat we bedenken en doen.

  Uiteraard verwachten we dit ook van onze nieuwe collega.

  Wat kun je verwachten

  Wij zorgen dat je je snel thuis voelt in ons team. Door je te koppelen aan één van onze ervaren collega’s leer je ons bedrijf en je andere collega’s snel kennen.

  Je neemt de tijd om met je leidinggevende de verwachtingen door te spreken voor je nieuwe rol. Wat je doet, doe je natuurlijk goed.

  Het waarom en voor wie je het doet vinden we net zo belangrijk. Wij beantwoorden graag al je vragen hierover. Onze manier van werken heb je hierdoor snel onder de knie.

  Voor je het weet maak jij al het verschil en voeg je waarde toe voor onze klanten.

  Herken jij je hierin en wil jij ook het verschil maken, laat het ons weten en reageer direct op de vacature van CNC Draaier.

  Voor meer informatie over de bovenstaande functie kun je contact opnemen met Ettina van Dulken-Walsma, Recruiter, +31(0)88-

  6676500. Je sollicitatie voorzien van motivatie en Curriculum Vitae zien wij graag tegemoet.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier