(Senior) engineer EIA water
Iv-Groep
Papendrecht
1 dag geleden

Jij ontwerpt de meest complexe waterzuiveringsinstallaties

Wil jij complexe elektro- en instrumentatie technische installaties ontwerpen en berekeningen maken voor prestigieuze projecten?

Als engineer EIA ontwerp je installaties vanaf het programma van eisen tot en met het bestek, voor een grote diversiteit aan projecten, waarin integrale duurzame oplossingen op het gebied van waterbehandeling centraal staan.

Deze projecten staan in het teken van optimalisatie of nieuwbouw van voor afval- en drinkwater, gemalen en pompstations.

Je maakt onder andere kostenramingen en specificaties, neemt deel aan multidisciplinaire vergaderingen en bent actief met het creëren van creatieve oplossingen voor technische vraagstukken.

Hierbij krijg je de vrijheid om met alle specialisten tot een perfect integraal ontwerp te komen. Deze projecten worden over het algemeen uitgevoerd in opdracht van de , en .

 • Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.
 • Wat verwachten we van jou?

  We zoeken een afgestudeerde hbo’er elektrotechniek en / of industriële automatisering met minimaal 5 jaar relevante werkervaring en ervaring in een (senior)positie.

  Voor deze functie is het van belang dat je de Nederlandse taal uitstekend beheerst en dat je ervaring hebt op het gebied van drinkwater.

  Daarnaast ben je oplossingsgericht, integer, verantwoordelijk en houd je van diversiteit in je werk.

  Wat kan je van ons verwachten?

  Een uitdagende baan als engineer EIA bij het meest diverse ingenieursbureau van Nederland! Je komt terecht in een organisatie waar wereldwijd in zeven verschillende markten wordt gewerkt aan de meest bijzondere en technisch complexe vraagstukken.

  Het zijn projecten die zelfs de slimste specialisten niet 1, 2, 3 oplossen. Zo is elke dag een nieuwe uitdaging én zorgen we ervoor dat medewerkers hun talenten blijven ontwikkelen.

  En naast techniek houden we ook wel van een feestje! Zo is het bezoeken van het EK en WK een van de Iv-tradities. Bekijk wat je gegarandeerd terugvindt als je bij Iv aan de slag gaat!

 • Goed salaris
 • 31 vakantiedagen
 • 7% gratificatie
 • Winstuitkering
 • Medewerker staat centraal
 • Ruimte voor ontwikkeling
 • Flexibele werktijden
 • Deskundig & hecht team
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier