Automonteur
Louwman Group
Den Bosch, NL
1 dag geleden

Word Automonteur bij Welzorg Auto op Maat in Den Bosch en deel jouw passie voor autotechniek dagelijks met jouw collega’s.

Als Automonteur bij Welzorg werk je samen in een hecht team in een veilige werkomgeving met goed gereedschap. Met jouw vakkundige oplossing maak jij een enorme impact op de klant, zeker in deze omgving.

Jij zorgt er als Automonteur bij Auto op Maat voor dat de eigenaren van de aangepaste auto's weer kunnen genieten van hun mobiliteit en daarmee van hun vrijheid.

Specifieke werkzaamheden in deze vestiging hebben betrekking op het klaarmaken van de occasions en klein onderhoud wat je uitvoert aan de auto's.

Nieuwsgierig of monteur zijn bij Louwman Group ook iets voor jou is? Lees de verhalen van onze gepassioneerde monteurs. Zij vertellen je meer over welke storingen ze tegenkomen en hoe ze deze oplossen, over hun klantgerichtheid en gedrevenheid om alle auto’s weer op de weg te krijgen.

Kom ook verder, loop gerust eens binnen om een indruk te krijgen van de werkplaats en zo kan je wellicht gelijk jouw toekomstige collega’s ontmoeten.

Wie ben jij?

Net als onze andere monteurs, wil jij er ook alles aan doen om die klant tevreden te krijgen. Je werkt snel en nauwkeurig en bent uitstekend in staat de problemen op tafel te krijgen.

Samenwerking staat hoog bij je in het vaandel. Daarnaast :

 • heb je een afgeronde MBO opleiding autotechnicus en ben je gediplomeerd 1e of 2e automonteur;
 • ben je bij voorkeur APK keurmeester of ben je bereid om de certificering te behalen.
 • Wat kun je van ons verwachten?

 • we volgen de CAO, maar stemmen jouw salaris af op jouw kennis, ervaring en salarisindicatie. ADV kan je opnemen in tijd of laten uitbetalen;
 • meerdere gunstige personeelsregelingen waaronder korting op het kopen van een nieuwe eigen auto en op het onderhoud ervan;
 • ontwikkelmogelijkheden door trainingen, opleidingen en doorgroeikansen;
 • verschillende merken als Toyota, McLaren, Mercedes-Benz, Peugeot en Maserati te ontdekken tijdens je Louwman carrière.
 • Wie zijn wij?

  Louwman Group, een 100% familiebedrijf, is een van de grootste automotive spelers in Nederland. We werken we vanuit onze missie : Passie om mensen te bewegen.

  Klanten, medewerkers en de samenleving staan voorop in alles wat we doen. Samen met 3.200 collega’s voelen we ons verantwoordelijk om de best passende mobiliteit te bieden.

  Met vele takken van sport en locaties door heel Nederland kies je met een carrière binnen Louwman Group voor stabiliteit maar ook voor een toekomst vol ontwikkelkansen.

  Enthousiast geworden?

  Reageer dan snel, we ontvangen graag je CV via de solliciteer knop! Mocht je toch nog vragen hebben, neem dan contact op met Tonny van der Zanden via 06-46806519.

  Past deze functie je niet maar wil je wel graag bij ons werken? Kijk dan op https : / / www.louwmangroup.nl / werken-bij / voor de actuele vacatures.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier