Project Inkoper
Edison Projectmanagement B.V.
Harderwijk, NL
6 dagen geleden

Nieuw

Functieomschrijving Project Inkoper

Als Project Inkoper houdt jij je bezig met het opstellen van offerte aanvragen en opvolgen hiervan. Je bepaalt de leveranciers op basis van de bestaande lijst van leveranciers, prijslijsten en contracten.

Je ontvangt, beoordeelt en sorteert de offertes met betrekking tot prijs en levertijd ten opzichte van budget / norm. Je kiest de leverancier aangaande kwaliteit en technische eisen, eventueel in overleg met de aanvrager.

Vervolgens ben jij verantwoordelijk voor het plaatsen van de inkooporder, inclusief het voeren van de evt. noodzakelijke onderhandelingen.

Daarnaast ben jij verantwoordelijk voor de factuurafwikkeling en het afwikkelen van boeteclausules en schadeclaims.Tot slot zorg jij voor het beheren van de voorraadtelling, beheer en bestellingen.

Functie eisen Project Inkoper

 • Je hebt een MBO opleiding afgerond in de richting van Werktuigbouwkunde;
 • Een opleiding Technische Bedrijfskunde en / of aangevuld met Nevi 1;
 • Je hebt een aantal jaar aantoonbare ervaring als inkoper, werkvoorbereider of projectleider binnen een technische organisatie.
 • Bedrijfsprofiel Edison

  Voor lifetime development.

  Edison heeft oog voor jouw belang. We zoeken verbinding en creëren vervolgens de beste oplossingen voor jou als persoon.

  Dit doen we in jouw carrièrepad, maar ook in jouw ontwikkeling en opleiding. We willen een optimale bijdrage leveren in alles wat we doen en streven daarbij naar het hoogst haalbare.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Je krijgt een salaris, afhankelijk van kennis en ervaring, variërend tussen de €1800 - €3000 ;
 • Je krijgt een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer en een pensioenregeling via Edison;
 • Je krijgt volop ruimte voor doorgroeimogelijkheden en zelfontplooiing, hierin krijg je ondersteuning van Edison door gezamenlijk een opleidings- en ontwikkelingstraject op te stellen met een budget tot €2000,- ;
 • Je krijgt voldoende ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier