Reliability Improvement Engineer
Mars
Veghel, NB, NL
2 dagen geleden

Vacature Reliability Improvement Engineer

Heb jij een achtergrond in Elektrotechniek of automatisering (HBO of Universiteit) en al praktijkervaring omgedaan in een food / proces omgeving?

En ben jij op zoek naar een uitdagende carrière binnen een internationaal opererend bedrijf? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw technische kennis, analytische vaardigheden en persoonlijk karakter om samen met anderen de beste oplossingen te realiseren zullen mede vorm geven aan de toekomst van de chocolade fabriek in Veghel.

Als Reliability Improvement Engineer neem jij de verantwoordelijkheid over onderstaande zaken :

Jij als Reliability Improvement Engineer bent de drijvende kracht van mogelijke verbeteringen. Je gaat aan de slag met het analyseren van technische verliezen en samen met de productie en maintenance vind jij de beste manier om deze verliezen te beperken.

Dit doe je door het uitvoeren van kapitaalprojecten, het verbeteren van preventieve onderhoudsplannen en het in kaart brengen van kritische obsoletes.

Daarnaast zorg jij voor overzicht in de verschillende projecten. Je definieert de projecten, stelt helderen doelen op en gaat er mee aan de slag.

Ook heb je zelf een actieve rol in de project teams en neemt de leiding in projecten. Het gezamenlijk doel is om nieuwe technische installaties te bouwen en verbeterringen te realiseren.

Wij vragen van jou :

 • Een technische HBO of WO opleiding richting Elektro automatisering of Mechatronica;
 • Werkervaring binnen een technische productie of maintenance organisatie;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden in de Nederlandse en Engelse taal;
 • Stressbestendigheid en je weet hoe je je prioriteiten moet stellen;
 • Een echte teamplayer en een drive om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen op je vakgebied en de wens op jezelf verder te ontwikkelen, zowel als professional en als mens;
 • Belangrijke eigenschappen voor deze functie : Analytisch, Resultaatherichtheid, Goed samenwerkend vermogen, openstaan voor persoonlijk ontwikkeling en Klantgerichtheid.
 • LI-NH1

  Enthousiast? En wil je weten over deze functie? Solliciteer nu of neem contact op met Talent Acquisition Partner Nicky Hendriks en bel naar +31 6 21149680

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier