Bedieningsmedewerker Lunchroom
Doen Horeca
Tilburg, NL
3 dagen geleden

Bedieningsmedewerker Lunchroom

Bedieningsmedewerker Lunchroom

Is de horeca gesneden koek voor jou? Vlieg jij over het terras met een dienblad en meerdere borden? Is gastvrijheid jouw middle name?

Dan hebben wij een top functie voor je! Voor een café-restaurant in het centrum van Tilburg zijn we op zoek naar een bedieningsmedewerker.

Je rooster is flexibel in te delen met middag- en avonddiensten. Je kunt mee-eten op de zaak en je krijgt marktconform betaald.

Daarbij werk je op een van de populairste plekken van Tilburg en kom je in een groot horecateam terecht. Je gaat werken via Doen Horeca maar bent volwaardig lid van het team van dit café-restaurant.

Wat verwachten we van jou?

Jij hebt ervaring in de horeca en bent voor minimaal 3 diensten per week beschikbaar in de middag of avond. Je kunt met 3 borden lopen en bent goed met een dienblad.

Je bent in staat overzicht te houden op een groot terras. Heb jij interesse? Stuur ons je CV en wij maken graag kennis met je. Tot snel!

Update COVID-19 : Dit bedrijf zoekt nog steeds versterking. Je kunt dus gewoon solliciteren op deze vacature.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier