Onderhoudsdeskundige beveiligingsinstallaties
Brusche Elektrotechniek
Almelo, Nederland
5 dagen geleden
source : Jobsonline

Door uitbreiding van werkzaamheden zijn wij op zoek naar eenonderhoudsdeskundige beveiligingsinstallatiesFunctieomschrijving- Als Onderhoudsdeskundige Beveiligingsinstallaties voer je zelfstandig onderhoud uit aan beveiligingsinstallaties in de utiliteit, luxe woningbouw en industrie.

 • Werkzaamheden bestaan o.a. uit het onderhouden van beveiligings- & brandmeldinstallaties- Overlegt met de projectleiding indien er tekortkomingen worden geconstateerd tijdens onderhoud.
 • Verricht alle voorkomende administratieve werkzaamheden.- Bijhouden van de wijzigingen op schema’s en tekeningen ten behoeve van de revisietekeningen.
 • Onderhouden van contacten met klanten.- Verantwoordelijk voor het aan hem beschikbaar gestelde gereedschap.- Heeft richtlijnen, werkinstructies en procedures na die betrekking hebben op kwaliteits-, Arbo- en milieubeleid.
 • Leveren van een actieve bijdrage aan verbetertrajecten en het continu verbeteren van eigen processen.- Zo veilig en gezond mogelijk uitvoeren van de eigen werkzaamheden c.
 • q. projecten waaraan men werkzaam is.Functie-eisen- Minimaal 3 jaar werkervaring in een soortgelijke functie.- Goede communicatieve en schriftelijke vaardigheden.

 • Zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.- Commerciële instelling.- Stressbestendig.- Zorgvuldig en discreet te werk kunnen gaan.
 • Ervaring met klant- en relatiebeheer.- In het bezit van rijbewijs en VCA VOL (of de bereidheid deze opleiding te halen).
 • Een MBO-E opleiding of een gelijkwaardig werk- en denkniveau.- In bezit van het diploma MBV en / of onderhoudsdeskundige is een pré.
 • Beschikt over een VOG (Verklaring Omtrent het Gedrag) namens de minister van Veiligheid en Justitie.- Bereidheid tot het volgen van product specifieke trainingenWat bieden wijEen verantwoordelijke functie met de mogelijkheid tot persoonlijke ontwikkeling.
 • Naast een plezierige, informele werksfeer biedt Brusche Elektrotechniek je uitstekende arbeidsvoorwaarden en een aantrekkelijk salaris afhankelijk van kennis en ervaring.

  Daarnaast biedt Brusche Elektrotechniek je de mogelijkheid binnen de organisatie te werken aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling door middel van opleidingen.

  ReagerenBen je geïnteresseerd in deze functie, dan ontvangen wij graag je sollicitatie per mail t.a.v. de afdeling P&O via vacature brusche.

  nl (mailto : vacature brusche.nl ?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl)onder vermelding van Vacature onderhoudsdeskundige beveiligingsinstallaties’.

  Wil je meer informatie over deze functie, dan kun je contact opnemen met Bertus Wetering, via telefoonnummer 0546-863227 of e-mail info brusche.

  nl (mailto : info brusche.nl?subject Sollicitatie%20via%20Jobsonline.nl).

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier