Verzorgende 3 AG
Zorgwerk Rotterdam Centrum
Rotterdam-Rijnmond
5 dagen geleden

Zoek je autonomie en flexibiliteit in je werk? Bij Zorgwerk bepaal je écht zelf waar, wanneer en hoe vaak je werkt. Met de overzichtelijke app heb je op elk moment toegang tot leuke diensten bij honderden opdrachtgevers in uiteenlopende branches.

Het is van enorm belang dat je zelfverzekerd overkomt en oprechte aandacht toont voor de mensen die je verzorgt. Want mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt van een goede zorgverlening.

Met jouw kennis, vaardigheden en glimlach kun je een wereld van verschil maken voor een ieder die jouw hulp nodig heeft.

Wanneer je in de GGZ, ziekenhuiszorg, GZ, of een verpleeg- of verzorgingshuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leuke collega’s.

Kies je daarnaast bijvoorbeeld voor het draaien van diensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevenden tijdens een route door je eigen regio.

Als Verzorgende 3 AG kan je o.a. aan het werk bij organisaties in Hoogvliet Rotterdam op het terrein van Thuiszorg, met afdelingen / teams specifiek gericht op verzorging.

Naast je reguliere Verzorgende 3 AG-werkzaamheden houd je de mensen die je verzorgt nauwlettend in de gaten en signaleer je veranderingen en problemen.

Je rapporteert en overlegt met andere hulpverleners.Werken bij Zorgwerk als Verzorgende 3 AG past bij jou als je een diploma hebt dat kwalificeert, ervaring hebt in deze functie, zelfstandig bent, stevig in je schoenen staat en beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.

Je hebt een erkend diploma om als Verzorgende 3 AG aan de slag te gaan Je hebt affiniteit met Thuiszorg en verzorging Je bent bereid om een Verklaring Omtrent het Gedrag aan te vragen (wij vergoeden de kosten ná je eerste dienst) Je beschikt over een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel Je bent enthousiast om bij een of meerdere opdrachtgevers van Zorgwerk aan het werk te gaan, Goed salaris : marktconform (cao voor Thuiszorg) en wekelijks uitbetaald.

Gratis scholing : neem vanaf je eerste werkdag deel aan praktijkgerichte trainingen. Veel afwisseling : doe brede werkervaring op bij uiteenlopende opdrachtgevers Alle vrijheid : jij bepaalt zélf met de app waar, wanneer en hoe vaak je werkt.

Of niet werkt. Geweldige community : vind vrienden met de app en je staat er nooit alleen voor. Hippe werkgever : Zorgwerk is een innovatieve werkgever die om je geeft.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier