Junior (Internationaal) Field Service Engineer
Synsel Techniek
Hardenberg, Netherlands
2 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsomschrijving : Locatie : regio HardenbergOnze opdrachtgever is een bedrijf gevestigd in Hardenberg en is momenteel op zoek naar een Junior (Internationaal) Field Service Engineer om het team te versterken.

De kernactiviteit van dit bedrijf is de productie van machines en integrale oplossingen op het gebied van handling en transportsystemen voor verschillende branches.

Vanaf de klantwens wordt er een ontwerp gemaakt door de gekwalificeerde Engineers, waarna de machines en systemen getest worden alvorens ze naar hun klanten gaan.

Wanneer je actief bent in de projecten van dit bedrijf ben je van A Z betrokken en staat het bedienen van de klant centraal.

Vanwege het toenemende aantal projecten is dit bedrijf op zoek naar een (Internationaal) Field Service Engineer. Als Field Service Engineer reis je alleen of in teamverband de hele wereld over om complexe problemen en storingen aan machines en systemen op te lossen.

Zoek jij een functie als Junior (Internationaal) Field Service Engineer? Zoek niet verder en Solliciteer direct!Functie-inhoud : Het analyseren en oplossen van complexe problemen en storingen aan machines en systemen bij de klant wereldwijd op locatieHet aanpassen en ombouwen van de systemen en / of machinesJe signaleert meer- en minderwerk en geeft adviezen over het gebruik en verbeteringen van de machinesJe biedt als (Internationaal) Field Service Engineer ondersteuning en traint de monteurs en operators bij de klant op locatieHet bieden van ondersteuning aan de Commissioning Engineers, incidenteel zal je zelf machines en systemen in bedrijf stellenFunctie-eisen : Je hebt een afgeronde MBO- / HBO-opleiding in de richting van Mechatronica, Werktuigbouwkunde, Elektrotechniek of aanverwante technische opleidingJe hebt affiniteit met één of meerdere PLC / SCADA systemenJe wilt jezelf verder ontwikkelen door middel van aanvullende opleidingen en cursussenAls (Internationaal) Field Service Engineer ben je flexibel en kan je voor langere periodes in het buitenland verblijvenWij bieden : Een basissalaris tussen de € 2.

000 en € 3.000 bruto per maandAls (Internationaal) Field Service Engineer ontvang je goede buitenlandtoeslagenEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband13 ADV-dagen en 25 vakantiedagenUitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals : een bedrijfsauto, werkkleding, telefoon, laptop en creditcard van de zaakEen persoonlijk inwerktraject met uitstekende begeleidingEen technisch uitdagende baan als (Internationaal) Field Service Engineer met veel waardering voor je werk Zie jij jezelf werken als Junior (Internationaal) Field Service Engineer? Solliciteer direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier