Obstetrieverpleegkundige
Catharina Ziekenhuis
Eindhoven, Netherlands
12 dagen geleden

Functie-inhoud

Binnen onze afdeling ligt de nadruk in jouw werk op het bieden van acute zorg tijdens bevallingen. Als obstetrie verpleegkundige bied je verpleegkundige zorg aan zwangere en kraamvrouwen met hun pasgeboren kindje.

Wanneer je op onze afdeling rondloopt ervaar je rust. Dit komt doordat wij enkel één-persoons kamers hebben op de afdeling én omdat wij als team zo goed op elkaar ingespeeld zijn.

Heel bijzonder is het dat wij binnen onze afdeling onze patiënten één-op-één zorg kunnen bieden. Jij bent goed getraind en weten in acute en levensbedreigende situaties precies wat er moet gebeuren.

Samen met jou timmeren we hard aan de weg om onze kwaliteit van zorg te verhogen en ons werk efficiënter in te zetten. Zo hebben we op de afdeling aandachts-

velders en neem ook jij deel aan één van onze werkgroepjes die zich richten op de verbetering en innovatie. Ook lever je een bijdrage aan de begeleiding van Verpleegkundigen in opleiding.

Functie-eisen

Jij werkt nauw samen met ander collega’s uit ons multidisciplinaire team. Je denkt mee, durft (ook moeilijke) vragen te stellen, geeft jouw mening en komt voor jouw patiënt op.

Een situatie beoordeel jij razendsnel en je handelt direct naar de situatie. Ook weet jij als geen ander wanneer je een ander specialisme moet inschakelen.

 • Je bent gediplomeerd Obstetrie Verpleegkundige; OF
 • Je bent gediplomeerd HBO Verpleegkundige, hebt werkervaring opgedaan op een verloskunde afdeling en bent bereid om opleiding Obstetrie te volgen
 • Je bent een doorzetter, ontwikkelingsgericht, flexibel, hebt een kritische blik, bent doortastend, hebt een goed inlevingsvermogen en hebt uitstekende communicatieve vaardigheden
 • Je kunt goed omgaan met de vele verschillende culturen waarmee je hier op de afdeling te maken krijgt en beheerst de Engelse taal goed
 • Bedrijfs / Afdelingsinformatie

  Het Catharina Ziekenhuis

  Werken bij het Catharina Ziekenhuis in Eindhoven betekent werken in een open, gastvrije en bovenal deskundige omgeving. In een topklinisch opleidingsziekenhuis met veel ambitie.

  Waar de patiënt, maar ook de medewerker voorop staat. Werken bij Catharina betekent dagelijks het enthousiasme en de gedrevenheid ervaren van ruim 3.

  500 collega’s. Wij zijn er trots op dat het Catharina Ziekenhuis reeds 10 jaar tot het selecte gezelschap van Top Employers behoort.

  Afdeling Verloskunde - Kraam

  Onze afdeling Verloskunde Kraam is gloednieuw en beschikt over 15 één-persoons kraam / bevalsuites en 2 bedden voor consulten.

  Ons team van Verpleegkundigen bestaat uit ongeveer 55 collega’s. Er is een nauwe en laagdrempelige samenwerking en collega’s van andere disciplines zoals voedingsassistenten, secretaresses, artsen, verloskundigen en huishoudelijke dienst.

  Jaarlijks vinden er op onze afdeling ongeveer 1800 bevallingen plaats (waarvan ongeveer 300 van de 1ste lijn).

  Je past goed binnen ons team wanneer je over en gezonde dosis humor beschikt, relativeringsvermogen hebt en een echte teamplayer bent.

  Samen werken we voor één doel, zijn positief kritisch naar elkaar toe, we vangen elkaar op bij ziekte of afwezigheid en kunnen elkaar alles zeggen.

  Van elkaar verwachten we inzet te zien en denken we met elkaar mee. De turnover en fluctuatie op onze afdeling is heel hoog, jij schakelt hierin heel gemakkelijk.

  Onze speerpunten : samenwerking in de keten, integrale geboortezorg, couveusesuites, verdere uitbouw van de kwaliteitszorg en deskundigheidsbevordering.

  Ons aanbod

  De functie van Obstetrieverpleegkundige is volgens CAO Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 50 (max € 3490,00 bruto per maand), op basis van een 36-

  urige werkweek. Inschaling vindt plaats op basis van meegebrachte kennis en ervaring.

  De functie van Verpleegkundige is volgens CAO Ziekenhuizen ingeschaald in FWG 45 (max €3072,00 bruto per maand) op basis van een 36-urige werkweek.

  Als medewerker van het Catharina Ziekenhuis kun je gebruik maken van één of meer regelingen uit ons Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden.

  Bijvoorbeeld een vergoeding voor een fiets, laptop of sportschoolabonnement of extra reiskostenvergoeding. Deze regelingen leveren jou een fiscaal voordeel op! Binnen het meerkeuzesysteem kun je bijvoorbeeld ook extra verlofdagen kopen.

  Hiernaast bieden we jou ruimte voor vak-verbreding en persoonlijke ontwikkeling.

  Een Verklaring Omtrent het Gedrag en mogelijk een assessment maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier