Constructeur
Ten Brinke
Utrecht
6 dagen geleden

Wat ga je doen?

Het bedenken van de meest economische constructies én efficiënte bouwsystemen, dat is waar jij voor gaat. Je komt in aanraking met alle fasen van het bouwproject en met zeer diverse taken.

Als constructeur signaleer je kansen en draag je verbeteringen aan om tot de meest economische constructie te komen. Samen met jouw team werk je samen aan diverse projecten in Nederland.

 • Het ontwerpen en berekenen van constructies voor gebouwen;
 • Je kijkt in een vroeg stadium mee naar onze projecten, waarbij je voorstellen aandraagt over de constructieve opzet en bouwmethode.
 • Je hebt het vermogen om van een grof ontwerp naar een fijn ontwerp te denken. Dit vraagt dus ook flexibiliteit om van niets iets te maken;
 • Jouw collega’s die werkzaam zijn op de calculatie afdeling, voorzie je van informatie met betrekking tot de constructie t.b.v. hun calculaties;
 • Je beoordeelt de berekeningen en tekeningen van onze externe constructeurs en draagt indien mogelijk economische alternatieven aan en onderbouwt deze d.m.v. berekeningen;
 • Naast het ontwerp ben je tevens betrokken als constructieadviseur gedurende de uitvoering van de projecten. Je blijft dus betrokken bij het gehele traject vanaf het ontwerp tot de realisatie.
 • Voor wie en waar ga je werken?

  Ten Brinke is een internationale succesvolle onderneming op het gebied van projectontwikkeling, bouw en assetmanagement.

  In bijna 120 jaar is Ten Brinke uitgegroeid tot ontwikkelende bouwer met vestigingen in Nederland, Duitsland, Spanje, Portugal en Griekenland, die alle facetten van de onroerendgoedmarkt beheerst.

  Samen met circa 1200 medewerkers werken wij aan zeer diverse projecten en genereren we een gemiddelde jaaromzet van circa één miljard euro.

  Wij zijn een écht familiebedrijf en dat zie je terug in onze no-nonsense cultuur, onze waarden en onze platte organisatiestructuur.

  Optimaal voldoen aan de persoonlijke wensen en eisen van onze klant en / of partner is onze hoogste prioriteit. We streven hierbij naar een probleemloze afwikkeling van alle te doorlopen (bouw)processen.

  In Nederland zijn onze vestigingen vertegenwoordigd in Almelo, Doetinchem, Helmond en Utrecht. Je gaat deel uitmaken van het team Advies & Engineering.

  Welke talenten en vaardigheden zien we graag?

 • Een afgeronde opleiding op WO of HBO (constructie) niveau, bij voorkeur aangevuld met relevante vervolgcursussen (bijvoorbeeld HTI beton en / of staal);
 • Aantoonbare ervaring bij een advies- of ingenieursbureau;
 • Kennis van het bouwbesluit en de bouwbesluitnormen voor constructieve veiligheid (Eurocodes);
 • Je vindt het leuk om met creatieve oplossingen te komen, als iets beter of anders kan, merk je dit ook op;
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden en weet dit op een efficiënte manier toe te passen bij alle betrokken partijen van het project;
 • Wat bieden wij jou?

  In een groeiende, dynamische organisatie bieden wij jou een baan met veel verantwoordelijkheid, afwisseling in werkzaamheden, contacten en projecten.

  Al onze vestigingen zijn voorzien van voldoende parkeergelegenheid, ergonomische hoog- laag bureaus en verse koffie of thee.

  Doordat je bij een bouwende én ontwikkelende organisatie werkzaam bent, krijg je te maken met alle facetten uit het bouwproces.

  Daarnaast bieden wij jou goede arbeidsvoorwaarden met een goed pensioen en een contract voor onbepaalde tijd aan!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier