Verkoop/Marketing
FedEx
Netherlands
5 uur geleden

FedEx beschikt over een indrukwekkende reeks producten en diensten voor klanten in elke bedrijfstak. De inherente complexiteit en meerwaarde van deze speerpuntoplossingen vragen een getalenteerd en enthousiast verkoopteam.

Afhankelijk van de locatie zijn er mogelijkheden voor regionale verkoopsmedewerkers (die instaan voor een bepaalde regio), medewerkers binnendienst (voor televerkoop) en marketingmedewerkers.

Als lid van een dergelijk team informeert u de klant, maakt u een professionele inschatting van hun bedrijfsbehoeften en adviseert u ze over onze diensten.

U bent uiteraard iemand die graag werkt naar vastgelegde doelstellingen en die wordt gemotiveerd door de erkenning die u krijgt door het bereiken en overtreffen van deze doelen.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier