International Field Service Engineer | Sorting & Handling Systems
HSpro
Uden, Netherlands
6 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Challenge : Als International Field Engineer / Site Supervisor ben je wereldwijd verantwoordelijk voor de eindmontage en de commissioning van industriële productielijnen.

Voornamelijk in de sorting, handling en voedingsmiddelen industrie. Als lead engineer neem je lokale monteurs op sleeptouw.

Hebben jouw tijdelijke Braziliaanse collega's geen idee wat jij in het Engels probeert uit te leggen? Dan komt jouw ervaring met gebarentaal in combinatie met geduld goed van pas.

Kom je tijdens een klus in een afgelegen dorp in Rusland onderdelen tekort en moet de productielijn snel weer worden opgestart?

Dan komt het aan op jouw creativiteit en vakmanschap. Je bent als International Field Engineer verantwoordelijk voor : Het mechanisch en elektrisch installeren van complexe machinelijnen bij klanten wereldwijd.

De uitvoering van service en onderhoudswerkzaamheden en het oplossen van storingen. Het verzorgen van training aan eindgebruikers en de aansturing van (lokale) onderaannemers.

Optimalisatie van projecten, door opgedane kennis terug te koppelen naar interne afdelingen. Het vertegenwoordigen van de opdrachtgever bij internationale klanten.

Brains & Skills : Van jou als Field Service Engineer verwachten wij; HTS of MTS Elektrotechniek, Werktuigbouwkunde of Besturingstechniek.

Ervaring in de machinebouw, sorteer en handlingsystemen is een pre. Kennis van industriële automatisering (PC besturing, PLC).

Een reisbereidheid van 70% wereldwijd. Een zelfstandige ondernemende persoonlijkheid met goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Talen : Nederlands, Engels de kennis van meerdere talen is een pre. HSPRO heeft jou te bieden : Wij bieden je uitdagende afwisselende projecten en samenwerking met een enthousiast team van betrokken collega's.

Omdat we het belangrijk vinden dat je de ontwikkelingen in de markt een stapje voor blijft investeren we graag samen met jou in je persoonlijke ontwikkeling.

Naast het werk organiseren we ook regelmatig een bijeenkomst met je collega's zodat je ervaringen kunt uitwisselen. Je bent veel in het buitenland actief maar we houden hierbij ook rekening met de wensen vanuit het thuisfront.

Persoonlijk studie- en opleidingsbudget en ruimte voor het volgen van trainingen . Toekomst perspectief en een salaris van € 2.

950,- tot € 3.750,- bruto per maand. 30 vrije dagen + 5 extra (bonus)dagen. Gedegen pensioen en een goede reiskostenvergoeding.

Indien gewenst kun je gebruik maken van de collectieve zorgverzekering . Gratificatieregeling op basis van geleverde prestaties.

Ben je bereid extra inspanning te leveren om te kunnen innoveren, grenzen te verleggen en kennis te delen? No Challenge No Glory!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier