Senior QA Software Tester
sQout
Alkmaar, NL
5 dagen geleden

Functie Senior QA Software Tester

Als je een ambitieuze tester bent die het een uitdaging vindt om het automatiseringsproces uit te breiden en te perfectioneren, lees dan deze vacature.

Je hebt kennis van programmeertalen zoals Elixir en je werkt graag mee aan een ontwikkelingsplatform. Je test nieuwe en reeds gerealiseerde items.

Daarnaast stel je gedetailleerde criteria voor acceptatietesten op. De koers voor de testregressie ligt in jouw handen. Het is ook jouw taak om te zorgen dat de aanwijzingen hiervoor worden opgevolgd, zeker tijdens de sprint.

Je kunt overweg met Docker en Jira. Hetzelfde geldt voor Confluence. Er wordt veel met TestCafe gewerkt, maar het is bespreekbaar als je een voorkeur hebt voor een andere testtool.

Gevraagd Senior QA Software Tester

Je hebt ervaring met geautomatiseerde QA

Als je nog onbekend bent met tech stack is dat niet erg, maar je moet er wel voor open staan

Je wilt graag je vaardigheden verder ontwikkelen en daar krijg je de kans voor

Je weet waarop je testcases het beste kunt baseren

Je neemt graag het voortouw

Bedrijfsprofiel Senior QA Software Tester

De digitale wereld wat laagdrempeliger maken. Dat is waar dit Alkmaarse bedrijf naar streeft. Er staat een leuk, jong team voor je klaar om je te begroeten, want je bent meer dan welkom.

Zeker als je een en ander weet of wilt weten over tech stack. De ambiance is energiek en de onderlinge band tussen de collega’s is vrij hecht.

Behalve alle kansen om jezelf te ontplooien, persoonlijk en beroepsmatig, zijn er nog meer extra’s. Je kunt je lunchbox thuis laten, want je krijgt elke werkdag een uitgebreide, gezonde lunch aangeboden.

Er is nog meer aandacht voor je gezondheid, zoals sporten in de indoor sportschool.

Je gaat aan de slag in een fraai kantoorgebouw op loopafstand van het station. Tot slot kun je met je enthousiaste en sympathieke collega’s de bruisende werkweek afsluiten met een vrijdagmiddagborrel.

Mocht je geen genoeg kunnen krijgen van de mogelijkheden van je MacBook, dan is dat geen probleem. Je mag hem ook gebruiken voor niet-zakelijke doeleinden.

Arbeidsvoorwaarden Senior QA Software Tester

Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden , salarisrange tussen € 3500,- en € 4500,- obv 40 uur

Een salaris dat past bij je opleiding en ervaring

Een behoorlijke reiskostenvergoeding

Bij fulltime dienstverband 25 vakantiedagen op jaarbasis

Een aangename pensioenregeling

De kans om je verder te ontplooien

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier